Luova Liikuntasali

Reenis on luova liikuntasali monipuoliseen harjoitteluun. Meillä treenaat tavoitteellisesti kuntosalilla ja kehität koordinaatiota sekä pidät hauskaa trampoliineilla.

Tiedoksi asiakkaillemme

Kaksi vuotta sitten Reenis oli vain rohkea idea suunnittelupöydällä, kunnes alkoi tapahtua. Löysimme sopivan tilan sekä parhaan henkilökunnan ja laitoimme pystyyn niin hyvän liikuntatilan kun vain osasimme. Sitten tulittekin te – hyvät asiakkaamme – ja yhdessä tehtiin Reeniksestä huikea tarina!

Nyt kun tämä poikkeuksellinen tilanne on sulkenut myös meidän ovemme, on hyvä hetki hengähtää ja katsoa mitä olemme saaneet aikaan. Reeniksellä on ollut tähän mennessä yli 30 000 käyntiä, olemme järjestäneet kymmeniä kursseja, lukemattomia synttäreitä ja virkistyspäiviä. On harrastettu parkouria ja käyty kesäleiriä. Emmekä edes uskalla arvioida kuinka monta volttia tai flikkiä meillä on tehty. Mutta ennen kaikkea meillä on opittu uusia taitoja ja saatu uusia ystäviä. 

Tämä ennennäkemätön tilanne ja toiminnan pysäyttäminen on ollut iso isku meidän henkilökunnallemme sekä tietenkin meille yrityksenä. Tähän emme osanneet varautua. Ovet ovat nyt kiinni, emmekä tiedä milloin voimme ne jälleen avata. Siksi haluammekin kannustaa teitä tukemaan paikallista pienyritystä ja laadukasta harrastetoimintaa. Nyt jos koskaan on hyvä hetki tehdä se. 

Lisäsimme myyntiin tuotteita, joilla voit tukea toimintaamme. Nettikaupasta löydät mm. lahjakortteja ja kesäleirejä. Samalla tuet tietenkin myös omaa tai lapsesi hyvinvointia! Tuotteita voi ostaa myös lahjaksi – katso lisää kaupan puolelta.

Ja hei – vaikka laitoimmekin ovemme säppiin väliaikaisesti, niin emme ole jääneet paikoilleen makaamaan, vaan kehitys jatkuu! Olemme jo asentaneet 1500 jousta permantoon ja teitä odottaakin uutukainen joustopermanto kun taas nähdään. Teemme myös muita uudistuksia ja viilauksia, joten kun avaamme kaikki on niinkuin ennen ja vielä vähän paremmin! 

Pidetään huoli toisistamme ja toivottavasti pian taas reenataan porukalla!

Kaikille hyvää vointia toivottaen,

Ville ja koko Reeniksen porukka

Ostamalla lahjakortteja ja leirejä nyt tuet paikallista pienyritystä ja laadukasta harrastetoimintaa!

ALE – TUOTTEET

KESÄLEIRIT