Freestyle Frenzy SuperTramp Reeniksellä 30.11-2.12

HUOM Muutoksia aikatauluihin, ikärajoihin ja osallistujiin!

Kanadalaisen trampoliinitähden Greg Roen Freestyle Frenzy -kiertue saapuu Reenikselle mukanaan maailman parhaimpia Freestyle-trampoliiniurheilijoita. Kansainväliseen kilpailuun kutsutaan videokarsinnan perusteella maksimissaan 16 urheilijaa, jotka taistelevat pääsystä finaaliin 1 vastaan 1 -tyylillä. Jokaisella kierroksella urheilijalla on kaksi mahdollisuutta tehdä paras hyppysarjansa, jonka tuomarit arvostelevat vaikeuden, puhtauden ja luovuuden mukaan. Kilpailun parhaat palkitaan ja kilpailun voittaja saa automaattisen paikan kiertueen finaalikisaan, joka pidetään keväällä 2019 Hollannissa.

Perjantai-iltana osa kisaajista saapuu paikalle ja he ottavat tuntumaa Reeniksen tiloihin, Greg Roe on opettamassa kaikkia sisäänpääsyn ostaneita perjantaina klo 18.00-20.00!  Lauantaina lämmitellään, sessataan ja käydään itse kisat. Sunnuntaina Greg Roe pitää ohjattuja tramppaklinikoita, joihin on myynnissä lippuja.

Paikan päällä Greg Roen ja kilpailijoiden lisäksi tuomareina ja sessaamassa ovat @marqflips, @jaydenblue.fr, @sebbe.wennmalm @sainioaleksi, @felix.flips, @wouter.ig @roniruokanen @emil.havstein ja @jonatan.svensen sekä Reeniksen tiimiläiset @laurisuuriniemi, @lyydiapeltomaki ja @tatuokkonen.

Varsinainen kisapäivä on lauantaina 1.12. Sisäänpääsy katsomaan pelkkiä kisoja maksaa 5 €(klo 18-21) ja Reeniksen kk- tai vuosikortin omaaville sisäänpääsy on ilmainen. Lauantaille myynnissä sisäänpääsylippuja klo 12-17 hintaan 10€. Sisäänpääsy + katsojalippu kisoihin 12€. Lisäksi tarjolla on VIP-lippuja, jolla pääset koko päiväksi katsomaan kisoja sekä osallistumaan Suomen kovimpiin tramppasessareihin koskaan.

VIP-lippuja myynnissä vain rajoitettu erä. Lipun hinta 25 €. Osta täältä.  VIP-lipulla pääset hyppimään tramppatasanteelle klo 12-20.00. Supertrampoliinit vain VIP-lipun ostaneiden käytössä klo 12-21.00(poislukien kisaajien harjoitukset ja varsinaiset kisat). Kausikorttilaisten VIP-lippu 10€.

Voit ostaa lippusi tapahtumaan ja klinikoihin Reeniksen verkkokaupasta.

 

OHJELMA

Perjantai 30.11.2018 klo 18.00 – 20.00

Perjantaina Greg ja osa kilpailijoista saapuvat Ouluun. Greg on antamassa vinkkejä tramppatemppuihin kaikille lipun ostaneille klo 18.00-20.00! Perjantai-iltana on voimassa nuorten vuorojen ikärajat. 10-vuotiaat voivat osallistua ilman vanhempaa ja alle 10-vuotiaat tarvitsevat huoltajan mukaansa.

Kanadalainen Greg Roe @gregroetrampoline on trampoliiniurheilun pioneeri ja erittäin tunnettu ohjaaja ja kouluttaja, joka kiertää ympäri maailman valmentamassa. Nyt on erinomainen mahdollisuus kehittää tramppataitojaan maailman parhaassa valmennuksessa.

Mukana avustamassa on myös Reeniksen ohjaaja, joka toimii tulkkina tarvittaessa osallistujille. Lisää tietoa ja myynti.

Lauantai 1.12.2018

Lauantaina sessataan ja kisataan. Reeniksen trampoliinitasanne  on varattu klo 14-21 Freestyle Frenzy -tapahtumaa varten. Muut liikunta-alueet sulkeutuvat klo 17.00 ja ovat tämän jälkeen vain kisaa katsovien käytettävissä.

12:00 – 14:00 trampoliinitasanne auki kaikille pääsylipun ostaneille, supertrampoliinit vain VIP-lippulaisten ja kisaajien käytössä.
14:00 – 16:00 Kisaajien lämmittely ja harjoittelu
16:00 – 18:00 Kisaajien päivällistauko ja harjoittelu
18:30 – 20:00 Karsintakierrokset
20:00 – 21:00 Finaali ja palkintojenjako

Sisäänpääsy 10€ klo 12.00 – 17.00.
* VIP-lippu 25 €. Lipulla pääset tramppatasolle hyppimään kisaajien ja Freestyle Frenzy porukan kanssa sekä katsomaan kisoja. Kausikorttilaisten VIP-lippu 10€.
Pääsylippu katsomaan kisoja 5 € (klo 18-21), vuosi- ja kuukausikortilla ilmainen. Katsojapaikkoja rajoitettu määrä trampoliinitasanteella.

Kaikki ovat tervetulleita katsomaan meininkiä ja VIP-lipulla itsekin reenaamaan. Lippuja saatavilla rajoitettu määrä. Tarvittaessa katsominen onnistuu myös permannolta korokkeiden päältä.

Sunnuntai 2.12.2018

Klo 12-14 Greg Roen tramppaklinikat. Trampoliinialueella 1-2 trampoliinia varattu tarpeen mukaan opetuskäyttöön.

Kesto 1h. Max 8 henkilöä per tunti. Hinta 27 € (sis. pääsymaksun Reenikselle), Reeniksen kuukausi ja vuosikortilla 22 €. Kanadalainen Greg Roe on trampoliiniurheilun pioneeri ja erittäin tunnettu ohjaaja ja kouluttaja, joka kiertää ympäri maailman valmentamassa. Nyt on erinomainen mahdollisuus kehittää tramppataitojaan kenties maailman parhaan freestyle -trampoliinivalmentajan kanssa.

Mukana klinikoissa on myös Reeniksen ohjaaja, joka toimii tulkkina tarvittaessa kurssilaisille.

Voit ostaa lippusi tapahtumaan ja klinikoihin Reeniksen verkkokaupasta.

 

 

Tulokset

  1. @sebbe.wennmalm
  2. @jonatan.svensen
  3. @sainioaleksi
  4. @marqflips

Villikortti kevään finaaleihin:

@emil.havstein ja @laurisuuriniemi

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.