fbpx

Reeniksen harrastevoimistelu 2020

Harrastevoimistelu– ryhmä on suunnattu voimistelusta, lattia-akrobatiasta ja tumblauksesta kiinnostuneille. Tunneilla harjoitellaan voimistelusta tuttuja perusliikkeitä permannolla, ilmavolttiradoilla ja trampoliineillä. Tunneilla tulevat tutuiksi perusvoltit, perhoset ja flikit sekä muut voimistelun perusteet. Taitojen kehittymisen tueksi harjoituksissa kehitetään myös lajiliikkeiden vaatimaa voimaa ja liikkuvuutta. Tämä on oiva ryhmä sinulle mikäli sinua ei kiinnosta kilpailla, mutta haluat silti oppia voimisteluliikkeitä turvallisesti ammattimaisessa opetuksessa. 

Reenis harrastevoimistelu perhonen

Tunteja ohjaa liikunnanohjaajaksi kouluttautunut ja TeamGym-maajoukkueen jäsen Satu Ylinampa. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, yhteisistä teeman mukaisista tekniikkaharjoituksista ja vapaasta temppuilusta sekä yhteisestä lopetuksesta.

Harrasteluvoimisteluryhmät keväällä 2020

 • Harrastevoimistelu / tumbling 7-10-vuotiaat / torstaisin klo 17-18 / 179€
 • Harrastevoimistelu / tumbling 11-14-vuotiaat / torstaisin klo 18-19 / 179€
 • Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä / keskiviikkoisin klo 17-18 / 179€

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179€. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (24.-27.8.2020) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Syyslomaviikolla (viikko 35) ei treenejä.

Talvilomaviikolla ei harjoituksia!

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake
 2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Reenis lähettää kurssimaksusta laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Finvoicer laskutuspalvelun kautta. Maksuaika 14 päivää.
 7. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa.
 8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumislomake