fbpx

Parkour ja freerunning -ryhmät 2020

Parkour- ja freerunning -ryhmässä opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä ryhmä on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa monipuolisesti erilainen hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Tunneilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Jokainen tunti sisältää yhteiset alkuverryttelyt, mahdollisia pelejä/leikkejä/kisoja ja päivän mukaiset temput sekä temppuradat sekä loppuvoimat/leikin ja aikaa harjoitella myös omia temppuja. Kurssin vastuuvetäjänä toimii Ville Lotvonen, joka on pitkänlinjan parkourharrastaja ja liikunnan ammattilainen.

Reenis Parkour freerunning warped walll-001

Parkour- ja freerunningryhmät syksyllä 2020

 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat ryhmä 1/ tiistaisin klo 17-18 / 179€
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat ryhmä 2/ perjantaisin klo 17-18 / 179€
 • Parkour & freerunning 11-14-vuotiaat / tiistaisin klo 18-19 / 179€
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / keskiviikkoisin klo 17-18 / 179€

Jatkoryhmä on tarkoitettu niille jotka osaavat jo monipuolisesti parkourin perusteita, liikkuminen on sulavaa sekä perusvoltit onnistuvat helposti. Kysy Villeltä missä ryhmässä lapsesi olisi hyvä jatkaa mikäli et ole itse täysin varma. ville@reenis.fi

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179€. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (24.-27.8.2020) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Syyslomaviikolla (viikko 35) ei treenejä.

Talvilomaviikolla ei harjoituksia!

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake
 2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Reenis lähettää kurssimaksusta laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Finvoicer laskutuspalvelun kautta. Maksuaika 14 päivää.
 7. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa.
 8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumislomake