Parkour- ja freerunning -ryhmässä opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä ryhmä on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa monipuolisesti erilainen hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Tunneilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Jokainen tunti sisältää yhteiset alkuverryttelyt, mahdollisia pelejä/leikkejä/kisoja ja päivän mukaiset temput sekä temppuradat sekä loppuvoimat/leikin ja aikaa harjoitella myös omia temppuja.

Syksyllä 2019 Reenis tarjoaa parkour- ja freerunningryhmiä seuraavanlaisesti:

  • 7-10-vuotiaat, harjoitukset tiistaisin klo 17-18(TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle)
  • 7-10-vuotiaat ryhmä 2, harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-18 TÄYNNÄ
  • 11-14-vuotiaat, harjoitukset tiistaisin klo 18-19 TÄYNNÄ

Syyskauden aikana kurssi sisältää 15 ohjausta ja kauden hinta on 179 €. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (26.-29.8.2019) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita.

Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa: https://reenis.fi/lasten-ryhmat-2019/