fbpx

Reeniksen trampparyhmät syksy 2020

Tramppatunnit on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliineilla. Trampoliiniryhmässä opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla käydään läpi tärkeitä trampoliinihyppimisen perusteita alastuloista erilaisiin voltteihin ja kaboomeista ball outteihin, sekä tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä.

Reeniksen trampparyhmä on tietynlainen sekoitus eri trampoliinilajeja, ryhmässä harjoitellaan temppuja niin voimistelu- ja Gtramp/freestyle trampoliinityyliillä. Jokaisella tunnilla on aina eri teema jonka pohjalta kaikki harjoittelevat jotain tiettyjä temppuja, mutta joka tunnilla jokaisella on myös aikaa harjoitella itselleen mielekkäitä ja sillä hetkellä kiinnostavia temppuja, saaden samalla avustusta myös näiden temppujen turvalliseen opetteluun.

Ohjaajina trampoliiniryhmissä toimivat muun muassa Ville Lotvonen, Lyydia Peltomäki, Viljo Vaskivuo

Syksyllä 2020 Reenis tarjoaa trampparyhmiä seuraavanlaisesti:

Jatkoryhmä on suunnattu niille jotka osaavat jo paljon erilaisia perustemppuja trampoliinilla itsenäisesti kuten voltin, taaksevoltin, kaboomin/codyn ja tai jo mahdollisesti jotain tuplavoltteja sekä osaavat yhdistellä kyseisiä temppuja.

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 209€. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (24.-27.8.2020) ja loppuu viikolla 50.

Syyslomaviikolla (viikko 35) ei treenejä.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. Keväällä 2020 kesken jääneiden kurssien osallistujille on varattu aikaa ilmoittautua kursseille 1.8.2020 saakka, tämän jälkeen myymme vapaana olevat paikat muille osallistujille.

Mikäli kevään 2020 osallistujat olivat maksaneet koko kurssimaksun, heillä on mahdollisuus maksaa osallistuminen pienemmällä summalla hyvityksenä kevään kurssimaksusta.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake
  2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
  4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
  5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
  6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Reenis lähettää kurssimaksusta laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Finvoicer laskutuspalvelun kautta. Maksuaika 14 päivää.
  7. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa.
  8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
  9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.