Reeniksen trampparyhmät kevät 2020

Tramppatunnit on suunnattu lapsille ja nuorille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliineilla. Trampoliiniryhmässä opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä.

Reeniksen trampparyhmä on tietynlainen sekoitus eri trampoliinilajeja, ryhmässä harjoitellaan temppuja niin voimistelu- ja Gtramp/freestyle trampoliinityyliillä. Jokaisella tunnilla on aina eri teema jonka pohjalta kaikki harjoittelevat jotain tiettyjä temppuja, mutta joka tunnilla jokaisella on myös aikaa harjoitella itselleen mielekkäitä ja sillä hetkellä kiinnostavia temppuja, saaden samalla avustusta myös näiden temppujen turvalliseen opetteluun.

Tunneilla käydään läpi tärkeitä trampoliinihyppimisen perusteita alastuloista erilaisiin voltteihin ja kaboomeista ball outteihin. Ryhmien koko on pieni, mikä varmistaa osallistujille tarpeeksi aikaa trampoliinillä ja laadukkaan ohjauksen.

Ohjaajina trampoliiniryhmissä toimivat muun muassa Ville Lotvonen, Lyydia Peltomäki, Viljo Vaskivuo

Keväällä 2020 Reenis tarjoaa trampparyhmiä seuraavanlaisesti:

 • Trampoliini 7-10-vuotiaat (alaikäraja 2012-syntyneet) jatkoryhmä / maanantaisin klo 17-18
 • Trampoliini  11-14 -vuotiaat / maanantaisin klo 18-19
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat (alaikäraja 2012-syntyneet) / keskiviikkoisin klo 18-19

Jatkoryhmä on suunnattu niille jotka osaavat jo paljon erilaisia perustemppuja trampoliinilla itsenäisesti kuten voltin, taaksevoltin, kaboomin/codyn ja tai jo mahdollisesti jotain tuplavoltteja sekä osaavat yhdistellä kyseisiä temppuja.

Kevätkauden aikana kurssi sisältää 15 ohjausta ja kauden hinta on 209 €. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 5 (27.-31.1.2020) ja loppuu viikolla 20. Maanantain ryhmät jatkuvat viikolle 21. Toisena pääsiäispäivänä 13.4. ei ole harjoituksia! Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita.

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake
 2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Reenis lähettää kurssimaksusta laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Finvoicer laskutuspalvelun kautta. Maksuaika 14 päivää.
 7. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa.
 8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumislomake