fbpx

Lasten ja nuorten ryhmät kevät 2021

__________________________________________________________

Tiedote 1.5.2021. 
Ryhmien viimeiset ohjauskerrat on päivitetty ryhmien tuotekuvauksiin.

Maanantain ryhmien viimeinen ohjaus 17.5.2021. Kaverikerta 10.5.2021
Tiistain ryhmien viimeinen ohjaus 11.5.2021. Kaverikerta 11.5.2021
Keskiviikon ryhmien viimeinen ohjaus 12.5.2021. Kaverikerta 12.5.2021
Torstain ryhmien viimeinen kerta 20.5.2021. Kaverikerta 20.5.2021. Helatorstaina ei treenejä!
Perjantain ryhmien viimeinen ohjaus 21.5.2021. Kaverikerta 14.5.2021

Kaverikerta pidetään viikolla 19(10-14.5), poikkeuksena torstain ryhmillä 20.5. Kaverikerralla jokainen osallistuja saa tuoda ohjatun tunnin ajaksi yhden kaverin ilmaiseksi Reenikseen. Mikäli kaveri on käymässä Reeniksellä ensimmäistä kertaa, muistakaa pyytää huoltajaa täyttämään turvaohje ennen käyntiä. Kaverikerralla ei ole varsinaista ohjausta, vaan lapset saavat liikkua vapaammin Reeniksen tiloissa viikkotunnin mukaisen ajan. Pyrkikää valitsemaan mukaan kaveri, jonka lapset näkevät muutenkin tai joka on samassa koulussa/samalla luokalla. Kaverikerralle ei ole pakko tuoda kaveria, kaveri voi olla myös sisar.

HUOM! Jos lapsesi treenit pidetään klo 17-19 välillä, saa kaverikerran liput käyttää vaihtoehtoisesti samana päivänä klo 15-16 tai klo 16-17 välillä, kaverikerrat alkavat ja loppuvat kuitenkin aina tasatunneittain. Mahdollisuuksien mukaan saapumalla aikaisemmin, voimme hieman loiventaa klo 17-19 ruuhkahuippua. Mikäli ette pääse aikaisemmin, saapukaa normaalin ohjausaikataulun mukaisesti.  Jos Oulun koronavirustilanne pahenee nykyisestä selvästi, voidaan kaverikerta joutua perumaan, ilmoitamme tästä toki sähköpostitse.

Reenis on helatorstaina avoinna vain yksityisvarauksin

Syyskauden 2021 ryhmien ilmoittautuminen alkaa toukokuun lopulla tai kesäkuun alussa. Kurssilaisille lähetetään aina tiedote, kun ryhmiin ilmoittautuminen on käynnistynyt. 

Mukavaa vappuviikonloppua kaikille!

Tiedote 26.3.2021
Pääsiäispyhinä ei järjestetä ohjattuja ryhmiä pitkäperjantaina ja 2. pääsiäispäivänä.

Tiedote 3.3.2021
Reeniksen kurssit tauolla talvilomaviikolla 10. Reeniksen kaikki lasten ja nuorten kurssit jatkuvat toistaiseksi normaalisti talviloman jälkeen.

Tiedote 25.2.2021:
Hallituksen antamien rajoitusten johdosta Reeniksen kurssit jatkuvat toistaiseksi normaalisti Oulun talvilomaviikon alkuun saakka. Talviloman jälkeen 7-10-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu toistaiseksi normaalisti ja 11-14-vuotiaiden ryhmien kohdalla tilanteesta ilmoitetaan viimeistään viikon 9 aikana. Tarkastelemme vaihtoehtoa, jossa nuorten ryhmien alle 12-vuotiaat voisivat jatkaa harrastamista. Ilmoitamme kurssilaisille mahdollisista muutoksista sähköpostitse heti tilanteen selkiytyessä.

Tiedote tammikuu 2021:
Oulun kaupunki päätti 20.1.2021 alle 18-vuotiaiden ryhmämuotoisen harrastamisen aloittamisen olevan mahdollista jo 21.1.2021 alkaen. Tämän vuoksi pystymme aikaistamaan myöhäistettyä aloitusta yhdellä viikolla.

Infoa ryhmiin ilmoittautuville

 Ryhmiin voi ilmoittautua ostamalla tuotteen alla olevasta listasta. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluun. Ryhmien määrä on hieman kasvanut, ja useamman kurssin aikatauluja on hieman muutettu. Peruskursseja on tullut tarjolle lisää tramppa- ja parkour-ryhmissä. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Kevätkauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179-209 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 4 (25-29.1.2021) ja loppuu viikolla 19 (3-7.5.2021). Ne ryhmät joiden treenipäiville sattuu arkipyhä, jatkavat treenejä yhtä monta viikkoa myöhemmäksi kuin treenejä on peruuntunut arkipyhien vuoksi. Talvilomaviikolla ei treenejä.

Treenejä ei arkipyhinä eikä talvilomaviikolla:
Talviloma 8-14.3.2021
Pitkäperjantai pe 10.4
2. pääsiäispäivä ma 13.4

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä. 

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Ryhmäläisten etuja

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5 € ohjatun tunnin ajaksi. Pidemmälle ajalle hinta 10 €.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5 €:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat käytössä. Alle 10-v ei voi lunastaa lippua ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5 € kerta, tai 15 kertaa 35 €(kortti voimassa kurssien ajan)
 • Kursseille osallistuvat saavat huhtikuun loppuun asti -10 % alennuksen yksityisvuoroista, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Muista mainita tästä varauksen kommenttikentässä.
 • Kursseille osallistuville kk-kortti 45 € hintaan, kortit voi ostaa kurssien alkamisesta lähtien kurssien loppumiseen asti. 45 € arvoisia kk-kortteja voi käyttää myös kurssien loppumisen jälkeen. Kortin saa lunastettua vain kassalta, kassan henkilökunta tarkistaa kk-kortin saajan nimen ilmoittautuneiden listasta. Huom. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät saavat liikkua klo 19 asti meillä ilman valvojaa, jos siis lapsesi on nuorempi, hän ei voi käyttää kk-korttia ilman aikuisen valvontaa.

Reenis-lapset-1600px-041

Kurssivalikoima:

7–10-vuotiaiden kurssien alaikäraja vuonna 2013-syntyneet/1. luokkalaiset. Nuorten ryhmiin on mahdollista siirtää alaikäisiä, mikäli taitotaso tätä edellyttää. Katso tarkemmat aikataulut klikkaamalla ryhmien nimiä niiden kuvauksista!

Trampoliiniryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Trampoliini 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / maanantaisin klo 17-18 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-1 / maanantaisin klo 18-19 / 209€ (TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille)
Trampoliini  11-14 -vuotiaat / maanantaisin klo 19-20 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-2 / keskiviikkoisin klo 17-18 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-3 / keskiviikkoisin klo 18-19 / 209€ (TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille)

Parkour -ryhmät

Parkour kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Harrastevoimisteluryhmät

Harrastevoimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta yllä olevien kurssien listasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA VAIN AIKAISEMMIN KURSSEILLE OSALLISTUNEILLE! 

 1. Syyskaudella 2020 mukana olleiden ennakkoilmoittautuminen 15.11.2020 asti. 

Mikäli valitset maksutavaksi Collector bank laskun, hoituu laskutus Collector Bankin kautta.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi kuitin ostoksesta. Kuitissa lukee esimerkiksi seuraavaa: “Voit lunastaa tilaamasi tuotteet näyttämällä tämän tilausvahvistuksen Reeniksen kassalla”. HUOM! Kuittia ei tarvitse näyttää kassalla.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3-4 peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Jos maksat kurssin kahdessa eri erässä, laskutuslisä on 5€. 1. erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen erä maaliskuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Infoa ilmoittautuneille:

Ryhmäläisille tulossa infoa viikolla 2. Mikäli olet onnistuneesti maksanut ryhmän, olette päässeet kyseiseen ryhmään. Löydät valitsemasi ryhmän tilausvahvistuksesta, joka on oston jälkeen tullut sähköpostiisi.

Missä? 

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Miten varustaudun ohjatuille tunneille? Mitä mukaan?

 • Ota mukaan oma juomapullo, nimeä se
 • Parkour-ryhmäläisillä suositellaan olevan mukana sisäpelikengät tai puhdaspohjaiset lenkkarit(kengillä ei saa hyppiä ilmavolttiradoilla eikä trampoliineilla)
 • Pitkät hiukset tulee olla kiinni
 • Jätä kaulakorut yms. terävät esineet, kellot ja korut kotiin
 • Ota mukaan oma munalukko, jos haluat lukita omat tavarasi kaappeihin
 • Trampoliiniryhmäläisille suosittelemme trampoliinisukkia ja ihonmyötäisiä vaatteita

Miten toimin saapuessani Reenikselle?

 • Ilmoita kassalla, että olet tulossa ohjatulle kurssille, valmistaudu kertomaan oma nimesi kassalla ja mihin ryhmään olet tulossa
 • Pese kädet saippualla ja kuivaa hyvin paperiin
 • Lapsi ohjataan punttisalin päädyn lämmittelyalueelle odottamaan tunnin alkamista. Ohjaaja hakee ohjattavat tunnille
 • Vanhemmat voivat jäädä odottamaan kahvioon, mutta pyytäisimme vanhempia välttämään “liikaa tuijottamista”, jotta lapsi saa rauhan toimia ryhmässä. Jos tiedätte, että lapsenne kokee turvallisuuden tunnetta siitä, että vanhempi seuraa, menkää lapsen ehdoilla mahdollisuuksien mukaan.
 • Huoltajien ja saattajien olisi suositeltavaa käyttää maskeja aina tiloissamme liikkuessa (pois lukien liikuntasuoritukset)

Harjoitusajat

 • Harjoitusajat löytyvät kurssikohtaisesta nettikaupan tuotteesta. Kurssit on lueteltu tällä sivulla ylempänä. Kurssin maksettuasi saat siitä kuitin sähköpostiisi, josta käy ilmi ryhmä johon ilmoittautuminen on tehty.

Poissaolot

 • Poissaolot voi ilmoittaa sähköpostitse ville [a] reenis.fi

Miten saan lisätietoa ryhmistä?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville [a] reenis.fi.