fbpx

Ennakkoilmoittautuminen kevään 2022 kursseille:

Ennakkoilmoittautuminen on voimassa 26.11.2021 asti vain tämän kauden ryhmiin päässeille kurssilaisille, jonka jälkeen ennakkoilmoittautuminen avautuu syksyn 2021 kurssien varasijoille jääneille. Ilmoittautuminen tulee julkiseksi kaikille 6.12.2021.

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä. Kevätkauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 189–219 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 3 (17–21.1.). Lisätietoa ja kurssin tarkemmat ajat löydät alta kurssikohtaisista tuotteista. Treenejä ei arkipyhinä eikä talvilomaviikolla: Talviloma 7. – 13.3.2021 Pitkäperjantai 15.4.2021 2. pääsiäispäivä 18.4.2021
Reenis-lapset-1600px-041

Kurssivalikoima ja ikärajat

Kevään kurssien alaikäraja on vuonna 2014 syntyneet. Ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi, mikäli sinulla tulee kysyttävää ikärajoista, esimerkiksi eri ikäisten sisarusten kurssi-ilmoittautumisiin liittyen. Jos et löydä mieleistä kurssia valikosta, voit lähettää meille toiveesi tämän sivun alaosan “varasijalle ilmoittautumislomakkeen” kautta. Uutuutena Movement-ryhmä 15+ -vuotiaille, jossa harrastetaan ja harjoitellaan monipuolisesti parkouria, trampoliinia, voimistelua ja akrobatiaa. Osa parkour -ja trampoliinikurssien päivistä on hieman muuttunut. Jos nykyinen päivä ei onnistu ja haluaisit silti jatkaa kyseistä harrastusta tiettynä päivänä, lähetä meille toiveesi tämän sivun alaosan lomakkeen kautta!

Trampoliini-kurssit

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour-kurssit

Parkour-kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Harrastevoimistelu-kurssit

Harrastevoimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

15+ -vuotiaat kurssit

Kurssien ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua. Varasijoille ilmoittautuminen sivun alaosan lomakkeen kautta!
 1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
 6. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 189/15 * 7 = €).
 7. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen kurssin alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Jos maksat kurssin kahdessa eri erässä, laskutuslisä on 5 €. 1. erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen erä maaliskuussa. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
 12. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Kurssien pelisäännöt

 1. Kiusaaminen kielletty. Kiusaamisen jatkuessa Reeniksellä on oikeus evätä pääsy kursseille, ilman hyvitystä kurssimaksuun.
 2. Treeneissä saa kannustaa ja tsempata muita.
 3. Kunnioitan Reeniksen sääntöjä ja ohjaajien ohjeita.
 4. Annan jokaiselle rauhan harjoitella.
 5. Osallistun toimintaan omien taitotasojen rajoissa. Tiedän aina, mitä tai miten teen.
 6. Pyydän aina tarvittaessa apua ohjaajilta tai Reeniksen henkilökunnalta.

Ryhmäläisten etuja

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5 € ohjatun tunnin ajaksi. Pidemmälle ajalle hinta 10 €.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5 €:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat voimassa. Kuluvana vuonna 10 vuotta täyttävät ja tätä vanhemmat voivat liikkua Reeniksen yleisellä vuorolla ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5 € kerta, tai 15 kertaa 35 €(kortti voimassa kurssien ajan)
 • Kursseille osallistuville kuukausikortti 45 € hintaan, kortit voi ostaa kurssien alkamisesta lähtien kurssien loppumiseen asti. 45 € arvoisia kk-kortteja voi käyttää myös kurssien loppumisen jälkeen. Kortin saa lunastettua vain kassalta, kassan henkilökunta tarkistaa kk-kortin saajan nimen ilmoittautuneiden listasta. Huom. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät saavat liikkua klo 19 asti meillä ilman valvojaa, jos siis lapsesi on nuorempi, hän ei voi käyttää kk-korttia ilman aikuisen valvontaa.
 • Kurssilaisille 10 % alennus synttäreiden kokonaishinnasta. Hyvitys lasketaan kassalla synttäriporukan saapuessa

Infoa ilmoittautuneille:

Kurssilaisille lähetetään lisää infoa tammikuun alussa. Mikäli olet onnistuneesti maksanut kurssin, olette päässeet kyseiselle kurssille. Löydät valitsemasi kurssin tilausvahvistuksesta, joka on oston jälkeen tullut sähköpostiisi.

Missä?

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Miten varustaudun ohjatuille tunneille? Mitä mukaan?

 • Ota mukaan aina oma juomapullo. Janojuomana vesi, nimeä juomapullo
 • Parkour-kurssilaisille suositellaan olevan mukana sisäpelikengät tai puhdaspohjaiset lenkkarit (kengillä ei saa hyppiä ilmavolttiradoilla eikä trampoliineilla). Suosittelemme mahdollisimman “luonnonmukaisia” kenkiä, joissa on tasainen ja joustava pohja, sekä mahdollisimman vähän erilaisia vaimennuksia/kantakorotuksia
 • Pitkät hiukset tulee olla kiinni
 • Jätä kaulakorut yms. terävät esineet, kellot ja korut kotiin
 • Ota mukaan oma munalukko, jos haluat lukita omat tavarasi kaappeihin
 • Trampoliiniryhmäläisille suosittelemme trampoliinisukkia ja ihonmyötäisiä vaatteita

Miten toimin saapuessani Reenikselle?

 • Ilmoita kassalla, että olet tulossa ohjatulle kurssille, valmistaudu kertomaan oma nimesi kassalla ja mihin ryhmään olet tulossa
 • Pese kädet saippualla ja kuivaa hyvin paperiin
 • Lapsi ohjataan tumbling päädyn (entinen punttisali) lämmittelyalueelle odottamaan tunnin alkamista. Ohjaaja hakee ohjattavat tunnille odotusalueelta
 • Vanhemmat voivat jäädä odottamaan kahvioon, mutta pyytäisimme vanhempia välttämään “liikaa tuijottamista”, jotta lapsi saa rauhan toimia ryhmässä. Jos tiedätte, että lapsenne kokee turvallisuuden tunnetta siitä, että vanhempi seuraa, menkää lapsen ehdoilla mahdollisuuksien mukaan
 • Mikäli lapsi tulee Reenikseen ennen ohjatun tunnin alkamista kuukausikortilla tai ostamalla kertalipun, huolehtikaa, että lapsella on tarvittaessa mukana evästä. Emme suosittele 3h omaehtoista treeniä ennen ohjatun tunnin alkamista

Harjoitusajat

 • Harjoitusajat löytyvät kurssikohtaisesta nettikaupan tuotteesta. Kurssit on lueteltu tällä sivulla ylempänä. Kurssin maksettuasi saat maksusta kuitin sähköpostiisi, josta käy ilmi ryhmä, johon ilmoittautuminen on tehty.

Poissaolot

 • Poissaolot voi ilmoittaa sähköpostitse ville@reenis.fi, kaikista yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa. Ilmoitathan kuitenkin yhtäjaksoisista pitemmistä poissaoloista.

Miten saan lisätietoa ryhmistä?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville [a] reenis.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Jos jäit ilman paikkaa, voit ilmoittautua varasijoille alla olevalla kaavakkeella. Varasijoille jääneille ilmoitetaan sähköpostitse, jos kurssille vapautuu uusia paikkoja. Varasijalle jääneille ilmoitetaan myös tulevan kauden kursseista.