fbpx

Lasten ja nuorten ryhmät kevät 2022

Pyrimme tiedottamaan alkavista kursseista mahdollisimman pian. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluunkin. Mikäli haluat ilmoittautua sähköpostilistalle tai et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa alla olevalla lomakkeella! Kevätkaudelle 2021 ilmoittautuneet saavat automaattisesti ilmoituksen uuden kauden kursseista.

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä. 

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Reenis-lapset-1600px-041

Kurssivalikoima:

Trampoliiniryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkourryhmät

Parkour kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla. Muista ottaa sisäkengät mukaan! Hyvä kenkä sisäparkouriin Reeniksellä on mahdollisimman “luonnonmukainen”, eli joustava, kevyt ja mahdollisimman vähän ylimääräisiä vaimennuksia tai epämääräisiä korotuksia sisältävä kenkä.

Harrastevoimisteluryhmät

Harrastevoimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

Missä? 

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Mikäli haluat tiedon uusista kursseista ensimmäisten joukossa, jätä yhteystietosi oheisella lomakeella.

   

  Ryhmien ilmoittautumisehdot

  Tulossa

  Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot

  Kurssien pelisäännöt

  1. Kiusaaminen kielletty. Kiusaamisen jatkuessa Reeniksellä on oikeus evätä pääsy kursseille, ilman hyvitystä kurssimaksuun 
  2. Saa kannustaa ja tsempata muita
  3. Kunnioitan Reeniksen sääntöjä ja ohjaajien ohjeita
  4. Annan jokaiselle rauhan harjoitella
  5. Osallistun toimintaan omien taitotasojen rajoissa. Tiedän aina, mitä tai miten teet
  6. Pyydän aina tarvittaessa apua ohjaajilta tai Reeniksen henkilökunnalta

  Pidätämme oikeudet muutoksiin.