fbpx

Lasten ja nuorten ryhmät syksy 2021

Kurssilaisten ennakkoilmoittautuminen kevätkauden 2022 ryhmiin käynnistyy perjantaina 19.11. Lähetämme tästä tiedon kurssilaisille sähköpostitse.

Kaverikerta viimeisellä ohjauskerralla (harrastevoimisteluryhmillä toiseksi viimeisellä kerralla)! 

 – Maanantain ryhmien viimeinen kerta ja kaverikerta 13.12. (itsenäisyyspäivänä ei treenejä)
– Tiistain ryhmien viimeinen kerta ja kaverikerta 14.12. 
– Keskiviikon ryhmien viimeinen kerta ja kaverikerta 8.12.
– Torstain ryhmien viimeinen kerta 9.12 ja kaverikerta 2.12.
– Perjantain ryhmien viimeinen kerta ja kaverikerta 10.12.
 
Viimeisellä kerralla järjestetään jo perinteeksi muodostunut kaverikerta. Kaverikerralla jokainen saa tuoda oman treeniaikataulun(poikkeus tähän selitetty alempana) mukaisesti kurssille yhden kaverin/sisaruksen/huoltajan liikkumaan ilmaiseksi Reenikseen. Kaveria ei ole tietenkään pakko ottaa mukaan. Kaverikerralla ei järjestetä varsinaista ohjausta, vaan temppuilla saa vapaasti. Paikalla valvomassa on ohjaajamme, jolta saa kysellä temppuvinkkejä. Alle 7-vuotiaat kaverit tarvitsevat mukaansa myös aikuisen valvojan. Jos kaveri on meillä käymässä ensimmäistä kertaa, muistuttakaa häntä täyttämään turvaohje: https://reenis.fi/kayttoehdot/. Jokainen kaverikerralle saapunut menee normaalisti odottamaan odotusalueelle siihen asti, kunnes ohjaaja hakee lapset liikkumaan tasa tunneittain. 
 
HUOM! Omasta treeniaikataulusta voi poiketa saapumalla omana treenipäivänä treenaamaan kaverikerralle klo 15-16 tai klo 16-17. Tämä poikkeus sen vuoksi, koska klo 17-19 on aina yleisesti ottaen ruuhkaisin aika liikkua.
_______________________________________________________________

Syyskausi 2021

Ryhmiin voi ilmoittautua ostamalla tuotteen alla olevasta listasta. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluun. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179-209 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 34 (23-27.8.2021) ja loppuu viikolla 49, poislukien maanantain trampparyhmät ja tiistain parkourryhmät, jotka jatkavat 13 ja 14.12.2021 asti).  Syyslomamaviikolla ja itsenäisyyspäivänä ei treenejä.

Treenejä ei arkipyhinä eikä syyslomaviikolla:
Syysloma 25.10. – 30.10.2021 (vko 43)
Itsenäisyyspäivä 6.12.2021

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä. 

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Ryhmäläisten etuja

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5 € ohjatun tunnin ajaksi. Pidemmälle ajalle hinta 10 €.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5 €:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat käytössä. Alle 10-v ei voi lunastaa lippua ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5 € kerta, tai 15 kertaa 35 €(kortti voimassa kurssien ajan)
 • Kursseille osallistuville kk-kortti 45 € hintaan, kortit voi ostaa kurssien alkamisesta lähtien kurssien loppumiseen asti. 45 € arvoisia kk-kortteja voi käyttää myös kurssien loppumisen jälkeen. Kortin saa lunastettua vain kassalta, kassan henkilökunta tarkistaa kk-kortin saajan nimen ilmoittautuneiden listasta. Huom. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät saavat liikkua klo 19 asti meillä ilman valvojaa, jos siis lapsesi on nuorempi, hän ei voi käyttää kk-korttia ilman aikuisen valvontaa.
Reenis-lapset-1600px-041

Kurssivalikoima:

7–10-vuotiaiden kurssien alaikäraja vuonna 2014-syntyneet/1. luokkalaiset. Nuorten ryhmiin on mahdollista siirtää alaikäisiä, mikäli taitotaso tätä edellyttää. Katso tarkemmat aikataulut klikkaamalla ryhmien nimiä niiden kuvauksista!

Trampoliiniryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Trampoliini 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / maanantaisin klo 17-18 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-1 / maanantaisin klo 18-19 / 209€ 
Trampoliini 11-14 -vuotiaat / maanantaisin klo 19-20 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-2 / keskiviikkoisin klo 17-18 / 209€
Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-3 / keskiviikkoisin klo 18-19 / 209€

Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä-4 / keskiviikkoisin klo 16-17 / 209€ Uusi ryhmä!

Parkourryhmät

Parkour kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla. 

Reeniksen kursseille ilmoittautuneille parkouropas -kirja 10% alennuksella! Kysy alekoodi info@reenis.fi

Harrastevoimisteluryhmät

Harrastevoimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

Ilmoittautuminen ja varasijat

Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta yllä olevien kurssien listasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi.

Ryhmien ollessa täysiä, kurssia ei voi ostaa nettikaupasta. Voit ilmoittautua tämän sivun alaosassa olevalla kaavakkeella varasijoille.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA VAIN AIEMMIN KURSSEILLA MUKANA OLLEILLE SEKÄ VARASIJALLE JÄÄNEILLE!

Mikäli valitset maksutavaksi Collector bank laskun, hoituu laskutus Collector Bankin kautta.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi kuitin ostoksesta. Kuitissa lukee esimerkiksi seuraavaa: “Voit lunastaa tilaamasi tuotteet näyttämällä tämän tilausvahvistuksen Reeniksen kassalla”. HUOM! Kuittia ei tarvitse näyttää kassalla.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

HUOM! Kurssit pyritään järjestämään edelleen samoina päivinä ja samoina kellonaikoina kuin keväällä 2021. Ohjaajien opiskelupaikkojen varmistumisen jälkeen voimme joutua tekemään kurssien aikatauluihin vielä muutoksia. Mikäli aikataulu muutoksia jouduttaisiin tekemään ja uusi aikataulu ei sovi teille, voi ilmoittautumisen tietenkin peruuttaa.

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Jos maksat kurssin kahdessa eri erässä, laskutuslisä on 5€. 1. erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen erä lokakuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 12. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Infoa ilmoittautuneille:

Ryhmäläisille tulossa infoa elokuun alussa. Mikäli olet onnistuneesti maksanut ryhmän, olette päässeet kyseiseen ryhmään. Löydät valitsemasi ryhmän tilausvahvistuksesta, joka on oston jälkeen tullut sähköpostiisi.

Missä? 

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Miten varustaudun ohjatuille tunneille? Mitä mukaan?

 • Ota mukaan aina oma juomapullo. Janojuomana vesi, nimeä se
 • Parkour-ryhmäläisillä suositellaan olevan mukana sisäpelikengät tai puhdaspohjaiset lenkkarit(kengillä ei saa hyppiä ilmavolttiradoilla eikä trampoliineilla). Muista ottaa sisäkengät mukaan! Hyvä kenkä sisäparkouriin Reeniksellä on mahdollisimman “luonnonmukainen”, eli joustava, kevyt ja mahdollisimman vähän ylimääräisiä vaimennuksia tai epämääräisiä korotuksia sisältävä kenkä.
 • Pitkät hiukset tulee olla kiinni
 • Jätä kaulakorut yms. terävät esineet, kellot ja korut kotiin
 • Ota mukaan oma munalukko, jos haluat lukita omat tavarasi kaappeihin
 • Trampoliiniryhmäläisille suosittelemme trampoliinisukkia ja ihonmyötäisiä vaatteita

Miten toimin saapuessani Reenikselle?

 • Ilmoita kassalla, että olet tulossa ohjatulle kurssille, valmistaudu kertomaan oma nimesi kassalla ja mihin ryhmään olet tulossa
 • Pese kädet saippualla ja kuivaa hyvin paperiin
 • Lapsi ohjataan punttisalin päädyn lämmittelyalueelle odottamaan tunnin alkamista. Ohjaaja hakee ohjattavat tunnille
 • Vanhemmat voivat jäädä odottamaan kahvioon, mutta pyytäisimme vanhempia välttämään “liikaa tuijottamista”, jotta lapsi saa rauhan toimia ryhmässä. Jos tiedätte, että lapsenne kokee turvallisuuden tunnetta siitä, että vanhempi seuraa, menkää lapsen ehdoilla mahdollisuuksien mukaan.
 • Huoltajien ja saattajien olisi suositeltavaa käyttää maskeja aina tiloissamme liikkuessa (pois lukien liikuntasuoritukset)
 • Mikäli lapsi tulee Reenikseen ennen ohjatun tunnin alkamista kuukausikortilla tai ostamalla kertalipun, suosittelemme omien eväiden syömistä ennen ohjauksen alkua, tai vähintäänkin vapaan hyppyajan rajaamista lyhyemmäksi. Muita ryhmäläisiä ja itse kurssilaista ei palvele se, että hän osallistuu tunnille 3h vapaan treenin jälkeen väsyneenä.

Harjoitusajat

 • Harjoitusajat löytyvät kurssikohtaisesta nettikaupan tuotteesta. Kurssit on lueteltu tällä sivulla ylempänä. Kurssin maksettuasi saat siitä kuitin sähköpostiisi, josta käy ilmi ryhmä johon ilmoittautuminen on tehty.

Poissaolot

 • Poissaolot voi ilmoittaa sähköpostitse ville [a] reenis.fi

Miten saan lisätietoa ryhmistä?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville [a] reenis.fi.

Varasijoille ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta

  Pari vinkkiä vanhemmille liikuntakasvatukseen

  • Rutiinit tuovat turvaa useimmille(uni ja ruoka)
  • Muista kehua lastasi, harvoin kuulee liikaa kehuja. Kehu yrittämistä, sinnikkyyttä, pieniä kohteliaita ja ystävällisiä tekoja sekä muiden huomioon ottamista. Sen sijaan, että kehuttaisiin vain onnistunutta loppusuoritusta tai kysyttäisiin treenien jälkeen, monta uutta temppua opit tai monta maalia teit, pyritään nostamaan omaan arvoonsa harjoittelu, sinnikkyys ja uuden oppiminen omaa rauhallista tahtiaan.
  • Aina välillä sattuu ja kolisee. Ota kolhut ja vammat mahdollisuutena oppia jotain uutta, tai ainakin pyri muistamaan miten ei kannata tehdä jatkossa. On myös erityisen tärkeää, että lapsi oppii kaatumaan ja eri tavoin. 😉
  • Auttakaa lasta oppimaan säännölliset ruokarytmit, ottamaan treeneihin oma juomapullo mukaan ja syömään nälkään vähän laadukkaampaa ravintoa(kuin suklaat, karkit yms). Myös evästä saa ja kannattaa ottaa mukaan, varsinkin jos lapsi tulee meille liikkumaan ennen treenejä.