Reeniksen lasten ryhmät syksy 2019

Reeniksen syyskauden 2019 ryhmien ilmoittautuminen on käynnistynyt!

Keräämme ilmoittautumisia syksyn ryhmiin. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Syyskauden aikana ryhmät sisältää 15 ohjausta ja kauden hinta on 179€. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (26.-29.8.2019) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Syyslomaviikolla 43 ei harjoituksia.

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Ryhmäläisten etuja:

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5€ klo 17-18. Pidemmälle ajalle normaali hinta.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5€:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat käytössä. Alle 10-v ei voi lunastaa lippua ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5€.

Lasten ryhmät

 • Temppuryhmä 5-6-vuotiaat (keskiviikkoisin klo 18-18.45) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat (tiistaisin klo 17-18) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat ryhmä 2 (keskiviikkoisin klo 17-18) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Parkour & freerunning 11-14-vuotiaat (tiistaisin klo 18-19) TÄYNNÄ
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat (maanantaisin klo 17-18) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Trampoliini  11-14 -vuotiaat (maanantaisin klo 18-19) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Tumbling / harrastevoimistelu 7-10 v (torstaisin klo 17-18) TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijalle
 • Tumbling / harrastevoimistelu 11-14 v (torstaisin klo 18-19)

Parkour & freerunning-ryhmät

Parkour ja freerunning kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla. Lisää infoa klikkaamalla tästä: https://reenis.fi/kurssitarjonta/parkourfreerunning/

Trampoliini-ryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla. Lisää infoa klikkaamalla tästä: https://reenis.fi/kurssitarjonta/trampparyhmat-2/

Tumbling / Harrastevoimistelu-ryhmät

Tämä ryhmä on tarkoitettu harrastevoimistelusta kiinnostuneille. Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla. Lisää infoa klikkaamalla tästä: https://reenis.fi/kurssitarjonta/harrastevoimistelu/

5-6-vuotiaiden temppuryhmä

5- 6 -vuotiaiden Temppuryhmä on suunnattu pienille temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa kovasti esimerkiksi hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen, voltit ja trampoilla hyppiminen. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia temppuja ja temppuilun perusteita, sekä kehitetään perusliikuntataitoja leikkien ja pelien avulla sekä erilaisia temppuratoja tehden. Lisää infoa klikkaamalla tästä: https://reenis.fi/kurssitarjonta/temppuryhma5-6/

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake osoitteessa: https://reenis.fi/lasten-ryhmat-2019/
 2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä Villeen ville@reenis.fi(vain aikuisten kurssit) .
 7. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 8. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Kevätkauden 2020 ryhmiin ilmoittautuminen avoinna: https://reenis.fi/lasten-ryhmat-kevat-2020/