Reeniksen lasten ryhmät syksy 2019

Reeniksen syyskauden 2019 ryhmien ilmoittautuminen on käynnistynyt!

Keräämme ilmoittautumisia syksyn ryhmiin. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Syyskauden aikana ryhmät sisältää 15 ohjausta ja kauden hinta on 179 €. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (26.-29.8.2019) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita.

Lisätietoja ryhmien aikatauluista tiedotetaan myöhemmin.

Lasten ryhmät

 • Temppuryhmä 5-6-vuotiaat
 • Aikuinen – lapsi perheryhmä 4-7v
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat jatkoryhmä
 • Parkour & freerunning 11-14-vuotiaat
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat
 • Trampoliini  11-15 -vuotiaat
 • Tumbling 7-10 v
 • Tumbling 11-14 v

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 2. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä Villeen ville@reenis.fi .
 4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ilmoittautumislomake