fbpx

Reeniksen lasten ryhmät kevät 2020

Reeniksen kevätkauden 2020 ryhmien ilmoittautuminen on käynnistynyt! Ennakkoilmoittautuminen avoinna vain aikaisemmin ryhmiin ilmoittautuneille 10.11.2019 asti.

Keräämme ilmoittautumisia kevään ryhmiin. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluun. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Kevätkauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179-209€ kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 5 (27.-30.1.2020) ja loppuu viikolla 20. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Talvilomaviikolla (viikko 10) ei treenejä.

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa. Tämän vuoksi ryhmäkoot pidetään pieninä, ryhmäkoko riippuu kurssista ja ohjaajien määrästä, mikä vaikuttaa myös kurssin hintaan.

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua.

Ryhmäläisten etuja

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5€ klo 17-18. Pidemmälle ajalle normaali hinta.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5€:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat käytössä. Alle 10-v ei voi lunastaa lippua ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5€.
 • Kursseille osallistuvat saavat toukokuun loppuun asti 10% alennuksen synttäreiden kokonaishinnasta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Muista mainita tästä varausta tehtäessä
 • Kursseille osallistuville kk-kortti 20€ hintaan. Kortin saa lunastettua vain kassalta, kassan henkilökunta tarkistaa kk-kortin saajan nimen ilmoittautuneiden listasta. Huom. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät saavat liikkua klo 18 asti meillä ilman valvojaa, jos siis lapsesi on nuorempi, hän ei voi käyttää kk-korttia ilman aikuisen valvontaa.
Reenis-lapset-1600px-041

Lasten ryhmät keväällä 2020

7-10-vuotiaiden kurssien alaikäraja vuonna 2012-syntyneet! Katso tarkemmat aikataulut klikkaamalla ryhmien nimiä niiden kuvauksista!

Trampoliini

 • Trampoliini 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / maanantaisin klo 17-18 / 209€
 • Trampoliini  11-14 -vuotiaat / maanantaisin klo 18-19 / 209€
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat / keskiviikkoisin klo 18-19 / 209€ KURSSI TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille

Parkour

 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat / tiistaisin klo 17-18 / 179€ KURSSI TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille
 • Parkour & freerunning 11-14-vuotiaat / tiistaisin klo 18-19 / 179€
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / keskiviikkoisin klo 17-18 / 179€ KURSSI TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille

Harrastevoimistelu

 • Harrastevoimistelu / tumbling 7-10-vuotiaat / torstaisin klo 17-18 / 179€ KURSSI TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille
 • Harrastevoimistelu / tumbling 11-14-vuotiaat / torstaisin klo 18-19 / 179€ KURSSI TÄYNNÄ, ilmoittaudu varasijoille

Trampoliini-ryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour & freerunning-ryhmät

Parkour ja freerunning kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Harrastevoimistelu-ryhmät

Tämä ryhmä on tarkoitettu harrastevoimistelusta kiinnostuneille. Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

Ilmoittautuminen

Ryhmään ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuneet saavat noin pari viikkoa ennen ryhmien käynnistymistä sähköpostiin maksuohjeet.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake
 2. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 4. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 5. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
 6. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Reenis lähettää kurssimaksusta laskun ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen Finvoicer laskutuspalvelun kautta. Maksuaika 14 päivää.
 7. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa. Laskut lähetetään sähköpostitse Fincoiver-laskutuspalvelun kautta.
 8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.