Reeniksen lasten ryhmät syksy 2020 (ilmoittautuminen tulossa)

Reeniksen syyskauden 2020 ryhmiin ilmoittautuminen käynnistyy pian! Kevään ryhmäläisten tulee ilmoittaa 1.8.2020 mennessä mikäli he jatkavat syksyn kursseilla. Ennakkoilmoittautuminen avoinna vain aikaisemmin ryhmiin ilmoittautuneille!

Keräämme ilmoittautumisia syksyn ryhmiin. Ryhmiin voi ilmoittautua ostamalla tuotteen nettikaupastamme. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluun. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa!

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179-209€ kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 35 (24.-27.8.2020) ja loppuu viikolla 50. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tiedot kurssin maksamisesta viimeistään 2 viikkoa ennen kurssien alkua mikäli kurssi toteutuu ja siihen tulee tarpeeksi ilmoittautuneita. Syyslomaviikolla (viikko 35) ei treenejä.

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa.

Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua. Koronaviruksen vuoksi kevään 2020 kurssit jäivät kesken. Tästä syystä kevään ryhmäläiset saavat halutessaan automaattisesti paikan syksyn ryhmiin.

Ryhmäläisten etuja

 • Ohjatulle tunnille osallistuvan lapsen sisaruksille pääsymaksu 5€ klo 17-18 tai klo 18-19 välillä. Pidemmälle ajalle hinta 10€.
 • Ohjatulle tunnille osallistuva voi tulla ennen tunnin alkua treenaamaan 5€:n hintaan. HUOM! Normaalit ikärajat käytössä. Alle 10-v ei voi lunastaa lippua ilman valvojaa.
 • Ohjaukseen osallistuvan lapsen huoltajalle punttisalikäynti 5€.
 • Kursseille osallistuvat saavat marraskuun loppuun asti -10% alennuksen synttäreiden kokonaishinnasta, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Muista mainita tästä varausta tehtäessä
 • Kursseille osallistuville kk-kortti 20€ hintaan. Kortin saa lunastettua vain kassalta, kassan henkilökunta tarkistaa kk-kortin saajan nimen ilmoittautuneiden listasta. Huom. Tänä vuonna 10-vuotta täyttävät saavat liikkua klo 18 asti meillä ilman valvojaa, jos siis lapsesi on nuorempi, hän ei voi käyttää kk-korttia ilman aikuisen valvontaa.
Reenis-lapset-1600px-041

Lasten ryhmät syksyllä 2020

7-10-vuotiaiden kurssien alaikäraja vuonna 2013-syntyneet! Katso tarkemmat aikataulut klikkaamalla ryhmien nimiä niiden kuvauksista!

Trampoliini

 • Trampoliini 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / maanantaisin klo 17-18 / 209€
 • Trampoliini  11-14 -vuotiaat / maanantaisin klo 19-20 / 209€
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä 2 / keskiviikkoisin klo 18-19 / 209€
 • Trampoliini 7-10-vuotiaat ryhmä 1 / maanantaisin klo 18-19 / 209€

Parkour

 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat ryhmä 1/ tiistaisin klo 17-18 / 179€
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat ryhmä 2/ perjantaisin klo 17-18 / 179€
 • Parkour & freerunning 11-14-vuotiaat / tiistaisin klo 18-19 / 179€
 • Parkour & freerunning 7-10-vuotiaat jatkoryhmä / keskiviikkoisin klo 17-18 / 179€

Harrastevoimistelu

 • Harrastevoimistelu / tumbling 7-10-vuotiaat / torstaisin klo 17-18 / 179€
 • Harrastevoimistelu / tumbling 11-14-vuotiaat / torstaisin klo 18-19 / 179€
 • Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä / keskiviikkoisin klo 17-18 / 179€

Trampoliini-ryhmät

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour & freerunning-ryhmät

Parkour ja freerunning kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Harrastevoimistelu-ryhmät

Tämä ryhmä on tarkoitettu harrastevoimistelusta kiinnostuneille. Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

Ilmoittautuminen(tulossa)

Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. Keväällä 2020 kesken jääneiden kurssien osallistujille on varattu aikaa ilmoittautua kursseille 1.8.2020 saakka, tämän jälkeen myymme vapaana olevat paikat muille osallistujille. Mikäli kevään 2020 osallistujat olivat maksaneet koko kurssimaksun, heillä on mahdollisuus maksaa osallistuminen pienemmällä summalla hyvityksenä kevään kurssimaksusta.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssien alkua joudutaan siirtämään koronavirustilanteen vuoksi, pienenee kausimaksu samassa suhteessa vähennettyjen ohjausten määrään.
 3. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10% alennuksella.
 4. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 10€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä lokakuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.