Reeniksen voi varata nyt omaan käyttöön!

Luovaliikuntasali Reenis on loppiaiseen 6.1. saakka avoinna vain yksityisvuoroille. Samalla liikunnallisille perheille ja poikkeusolot huomioiden kaveriporukoille avautuu poikkeuksellinen mahdollisuus saada koko Reenis omaan käyttöön. Kahden tunnin yksityisvuorojen hinnat alkavat 79 eurosta. Maksu kattaa myös privaattitreenit toiminnallisessa liikuntasalissa.

Reeniksen on voinut jo aiemmin varata viikonloppuisin yön ajaksi, ja yökylävaraukset ovat olleet usein loppuun varattuja. Lomakaudelle on avattu uusia aikoja ja tilaa on jäljellä vielä esimerkiksi joulun välipäiville!

Mieleenpainuva kokemus

Omaan käyttöön varattu Reenis on lapsille, nuorille ja aikuisille iso elämys. Huvi- ja aktiviteettipuistojen saaminen omaan käyttöön on tuttua tubettajien videoista, mutta nyt jokainen voi kokea saman.

Oma rauha, omat touhut

Kun koko Reenis on käytössäsi, et jonota, et vuorottele etkä väistele vieraita. Ujommalle liikkujalle oman porukan Reenis-vuoro antaa rauhaa ja tilaa Reeniksen kaikkien liikuntamahdollisuuksien kokeiluun.

Täällä on tilaa

Syyskelit ja ryhmäliikuntaharrastusten jäänti tauolle ohjaa meitä kaikkia neljän seinän sisään. Koulussa, kaupassa ja harrastuksissa etäisyyden pitäminen etenkin vieraisiin on aina mielessä.

Omalla vuorolla koko Reeniksessä on paikalla vain oma perhe, kaverit tai sukulaiset – päätät itse, mutta huomioi viralliset ohjeet ja seuraa suositusten päivittymistä.

Teemme tilan turvalliseksi

Omalla vuorolla ei ole vieraita eikä huolta lähikontakteista. Reeniksen ilmanvaihto on mitoitettu 150 hengen liikuntatilalle. Jatkamme pintojen desinfiointia samaan tapaan kuin yleisövuorojen aikana. Tilaan tullessa pestään kädet ja käsidesiä on hyvin saatavilla.

Varaa vuoro täältä.

Varaa Yökylässä Reeniksellä täältä.