fbpx

Reeniksen PT-palvelut

Meillä Personal Trainerit / valmentajat saavat treenauttaa asiakkaitaan iman erillisiä sopimuksia. Valmentajan ei tarvitse sitoutua tai maksaa erityisiä salimaksuja, vaan pelkästään valmennettava maksaa käynnistä normaalin hinnaston mukaisen hinnan. Salillamme voi käydä kertalipuilla tai vaikka kuukausikortilla. Hinnat ja aukioloajat näet täältä.

Mitä välineitä/laitteita salillanne on?

Meiltä löydät perinteisiä toiminnallisen harjoittelun välineitä. Tarkempi kuvaus välineistä tilaesittelyssä. Välineistö on asiakkaiden ja valmentajien käytettävissä.

Voiko salia varata yksityiskäyttöön?

Reeniksen salin voi varata myös yksityiskäyttöön normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Tiedustelethan hintoja ja varausvaihtoehtoja info@reenis.fi !

Personal Training palveluiden saatavuutta esimerkiksi meidän yhteistyövalmentajiltamme:

Yhteistyövalmentajat

Heidi Holappa

Oon Heidi, kohta 37-vuotias Personal Trainer Oulusta. Liikunta-alalla olen toiminut erilaisissa ryhmäliikunnanohjaustehtävissä, sekä valmentaen jo viimeiset 17 vuotta. Liikunta on ollut mulle aina intohimo.Valmentajana olen lempeä ja huumorintajuinen, mutta tarvittaessa myös vaativa. Osaamisaluettani on erityisesti kuntosaliharrastusta aloittelevat, sekä monipuolinen toiminnallinenharjoittelu. Tärkeimpänä pidän kuitenkin ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja otan jokaisen ihmisen huomioon yksilönä.
Koulutukseltani olen:


– Personal Trainer
– Trainer4you
– Liikuntaneuvoja – Virpiniemen liikuntaopisto
– Toiminnallisenharjoittelun ohjaaja – Spartan Gear
– Painonnosto-ohjaaja – Suomen painonnostoliitto- useat eri ryhmäliikuntalajikoulutukset

Voit olla yhteyksissä Heidiin suoraan: heidimaria.holappa@gmail.com