Aikaisemmin vain lauantaina pidetty Reeniksen perhevuoro nyt myös sunnuntaisin 27.1.2019 alkaen! Perhevuoro on oiva mahdollisuus tulla koko perheen voimin peuhaamaan Reenikselle. Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Tämän vuoksi enintään 3 lasta per aikuinen.  Perhevuoron hinta on 7 € / lapsi. Alle 2-vuotiaat ja aikuiset ilmaiseksi. Muista täyttää turvaohje ennen ensimmäistä käyntiäsi, tällöin asiointi meillä on sujuvampaa!

Perhevuorolla käytössä on trampoliinit, volttimonttu, ilmavolttiradat, parkour-alue, sirkus-välineet, poislukien kuntosali. Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan. Muista ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sukat!

Tärkeimpiä sääntöjä:

  • Vanhempi liikkuu aina lapsen kanssa, lapsea ei saa jättää yksin liikunta-alueelle
  • Yksi kerrallaan trampoliinilla
  • Tarkista aina ennen volttimonttuun hyppäämistä että edessä ei ole ketään, eikä kukaan ole hyppäämässä vierestä samaan aikaan
  • Muista tutustua sääntöihin
  • Kysy aina apua/neuvoa henkilökunnalta

 

Family time at Reenis also on sundays starting 27.1.2019. Family time means that you can to move and learn new tricks with your family. Entrace fee for children is 7€, adults and under 2 years olds for free. Please sign the waiver before your visit.