Aikuisten akrobatian ja temppuilun perusteet 4 kertaa + kuukausikortti marraskuu

50,00 65,00  sis. alv

Tämä kurssi on suunnattu temppuilusta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat oppia perustaitoja akrobatiasta ja volttien tekemisestä. Kurssilla käydään läpi muun muassa etu- ja takavoltin perusteet, trampoliinihyppimisen perusteita ja tutustuaan Reeniksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Kurssimaksu sisältää kk-kortin Reenikselle 30 päiväksi!

Tuotetunnus (SKU): K-ATP-09-2020-1-1 Osasto:

Tämä kurssi on suunnattu temppuilusta kiinnostuneille aikuisille (yli 15-vuotiaat), jotka haluavat oppia perustaitoja akrobatiasta ja volttien tekemisestä. Kurssilla käydään läpi muun muassa etu- ja takavoltin perusteet, trampoliinihyppimisen perusteita, parkouria sekä tutustutaan Reeniksen tarjoamiin muihin mahdollisuuksiin. Tämä kurssi on loistava tapa päästä sisälle temppuilun maailmaan, ei vaadi aikaisempaa kokemusta telinevoimistelusta, trampoliinista, parkourista tai muista akrobatialajeista, tärkeintä on oma innokkuus ja halu oppia ja kokeilla uutta!

Kurssin hinta on 65€, sisältäen 4 ohjattua tuntia ja Reeniksen kuukausikortin. Opiskelijakortilla kurssin hinta on 60€. Ensimmäinen ohjauskerta ja kuukausikortin voimaanastumispäivä on 4.11.2020. Kuukausikortti on voimassa 30 päivää.

Kurssin ohjaaja: Satu Ylinampa tai Ville Lotvonen

Milloin:  Keskiviikkoisin klo 19.30-20.30, 4 kertaa 4.11.2020 alkaen.

Viimeinen ohjaus: 25.11.2020

 

Ilmoittautuminen

  1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote
  2. Ryhmää ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi(mikäli eri kuin maksajan nimi), syntymäaika ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa pikimiten Reeniksen henkilökunnan tietoon tai lähettää info@reenis.fi
  2. Ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli kurssi peruuntuisi, voi kurssimaksua vastaavan summan käyttää muihin lipputuotteisiin tai kursseihin. Mikäli kurssi on täysi ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ilmoita itsesi jonoon sähköpostitse info at reenis.fi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla, Tyky-setelillä tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä meihin hyvissä ajoin ennen kurssin alkua info@reenis.fi
  4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Aikuinen, Opiskelija