Aikuisten telinevoimistelu – To klo 19.15-20.15 Kevät -23

89,00 299,00  sis. alv

Aikuisten telinevoimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi telinevoimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa sekä liikkuvuutta.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aikuisten telinevoimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi telinevoimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa sekä liikkuvuutta. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa voimistelutaustaa. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Torstaisin klo 19.15-20.15

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 19.1.2023

Viimeinen kerta: 4.5.2023

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Talvilomaviikolla (vko 10) ei ole harjoituksia. 

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179€, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 15 kertaa + 3kk Reenis-jäsenyys 299€
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 89€
 • Kertalippu opiskelijat ja Reeniksen kuukausikorttilaiset 7 € 
 • Kertalippu 15 € (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle)
 • Kurssille voi osallistua myös opiskelijan/aikuisen sarjalipulla

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.

Osallistumisehdot:

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote Reeniksen nettikaupasta. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.
 2. Mikäli ostat kurssin lisäksi kuukausijäsen-paketin, astuu jäsenyys voimaan ensimmäisen treenikerran yhteydessä
 3. Ilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Kirjoita lisätiedot-kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja/tai allergioista, joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 5. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €). Ota tällöin yhteyttä info@reenis.fi
 6. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei ole tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli ryhmä on täysi, ei tuotetta voi enää ostaa nettikaupasta. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 7. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä (ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä, ole meihin etukäteen yhteydessä ville@reenis.fi
 8. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten huolehdi omien vakuutuksiesi riittävyydestä. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 9. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee täyttää Reeniksen turvaohje

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Lisätiedot

Lipun tyyppi

pelkkä kurssi, kurssi + 3kk, vuosijäsen