Aikuisten harrastevoimistelu – To klo 19.30-20.30 Satu

89,00 299,00  sis. alv

Aikuisten harrastevoimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi telinevoimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa sekä liikkuvuutta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Aikuisten harrastevoimistelukurssilla käydään monipuolisesti läpi telinevoimistelun perusteita ja pyritään samalla kehittämään myös voimaa, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Kurssille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa voimistelutaustaa. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Torstaisin klo 19.30-20.30

Kurssin kesto: 15 kertaa. Viimeinen harjoituskerta on 10.12.2020.

Aloituspäivä: 27.8.2020

Väliviikot, jolloin ei ohjauksia: Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia.

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179€, sisältää kertalipun Reenikselle ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 15 kertaa + 3kk Reenis-jäsenyys 299€
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 89€
 • Kertalippu opiskelijat ja Reeniksen kuukausikorttilaiset 7 €
 • Kertalippu 15 € (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle)
 • Kurssille voi osallistua myös opiskelijan/aikuisen sarjalipulla

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.

Osallistumisehdot:

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssien alkua joudutaan siirtämään koronavirustilanteen vuoksi, pienenee kausimaksu samassa suhteessa vähennettyjen ohjausten määrään.
 3. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10% alennuksella.
 4. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Ole yhteydessä, mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä on 10€. 1. erä maksetaan ennen kurssin alkua, toinen erä lokakuussa. Laskutus tapahtuu sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

  Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

pelkkä kurssi, kurssi + 3kk, vuosijäsen