Akrobatian ja temppuilun perusteet 4 kertaa + kuukausikortti, aikuiset 4.9–>

Tämä kurssi on suunnattu temppuilusta kiinnostuneille aikuisille (yli 15-vuotiaat), jotka haluavat oppia perustaitoja akrobatiasta ja volttien tekemisestä. Kurssilla käydään läpi muun muassa etu- ja takavoltin perusteet, trampoliinihyppimisen perusteita sekä tutustutaan Reeniksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. 

Kurssi sisältää 4 ohjattua tuntia ja se järjestetään keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 ja ensimmäinen kerta on 4.9.2019. 

Kurssin hinta on 65€ (sisältäen 4 ohjattua tuntia ja Reeniksen kuukausikortin. Opiskelijakortilla kurssin hinta 60€. Kuukausikortti astuu voimaan 4.9.2019.

Kurssin ohjaajat: Ville Lotvonen ja/tai Satu Ylinampa

 

 

Ilmoittautuminen

  1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote
  2. Ryhmää ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi(mikäli eri kuin maksajan nimi), syntymäaika ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ilmoittautuminen on sitova,  peruutuksen voi tehdä ensimmäisen ohjauskerran jälkeen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Villelle, ville at reenis.fi. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä 15€:n kokeilumaksulla. Kurssin peruuttamisesta pitää ilmoittaa viimeistään ennen toista yhteistä harjoituskertaa jotta peruutuksen tehnyt on oikeutettu hyvitykseen. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  2. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssimaksu palautetaan osallistujalle mikäli ryhmä joudutaan perumaan. Mikäli kurssi on täysi ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ilmoita itsesi jonoon sähköpostitse ville at reenis.fi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla, Tyky-setelillä tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä Villeen ville at reenis.fi .
  4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

60,00 65,00  sis. alv

Poista
Osasto: