Ale!

Inspire by Fighting Monkey workshop Oulu -23

90,00 99,00  sis. alv

Inspired by Fighting Monkey workshop ensimmäistä kertaa Oulussa! Workshop järjestetään 18-19.11.2023 Reeniksen taitotilassa huippuopettajien Elke Schroederin ja Mikko Rinnevuoren vetämänä!

Tuotetunnus (SKU): FMoulu23 Osasto:
Kurssilla harjoitellaan erilaisia liikkumistilanteita sekä improvisaatio,- ja koordinaatioharjoituksia Fighting Monkey-praktiikan mukaisesti. Kurssille ei ole ennakkovaatimuksia, mutta hiki tulee varmasti. Harjoitukset sopivat hyvin kamppailu-urheilijoille, tanssijoille, taiteilijoille, fysioterapeuteille ja kenelle tahansa liikkumisesta ja sen opettamisesta kiinnostuneille.
Harjoitusten lopuksi voi esittää kysymyksiä ja keskustella aiheesta vapaasti. Kurssille osallistuneet saavat lisäksi kurssilla käytetyn soittolistan ja ohjeet Practice Ball-harjoitusvälineen tekemiseen.
Mitään erityisiä ennakko- tai osaamisvaatimuksia ei ole, mutta harjoitukset ovat osin fyysisiä ja niissä on haasteellisuutta.
Katso video Fighting Monkeysta: https://youtu.be/av4qO5Rbs_c

TIETOJA

Tietoja opettajista: Elke Schroeder on syntyjään kanadalainen tanssitaiteilija, koreografi ja opettaja. Hän on Toronto Dance Arts Instituten opettaja ja tanssii mm. Raekallio Corp.:ssa. Mikko Rinnevuori on suomalainen sirkustaiteilija (esim. Race Horse Company), voimistelumaajoukkueen taitovalmentaja ja paikkasidonnaisen kulttuurin tuottaja. Elke ja Mikko ovat harjoitelleet FM-praktiikkaa vuodesta 2013, ja toimineet opettajina (Inspire by Fighting Monkey) ympäri maailmaa vuodesta 2018. Opetamme englanniksi ja suomeksi. Oma treeniryhmämme Helsingissä on nimeltään Underdog Practice.
 

Tietoja Fighting Monkeysta: FM-praktiikan ovat kehittäneet perustajat Jozef Frucek ja Linda Kapetanea tutkimalla syvällisesti liikeanalyyseja. Praktiikan tavoitteena on ymmärtää ihmisen liikkeen, kommunikoinnin ja ikääntymisprosessin periaatteet.

 

LINKKEJÄ

IG:
@fightingmonkey_practice
@underdogpractice
@elkebschroeder
@mikko.rinnevuori

#fightingmonkey
#inspireby_fightingmonkey
#underdogpractice

VIDEOITA:

Hinta:

Aikuiset:
Early bird 99 €
Workshopin hinta 30.9.2023 jälkeen on 109 €

Opiskelijat:
Early bird 90 €
Workshopin hinta 30.9.2023 jälkeen on 99 €

Varustus:

Sisäliikuntaan soveltuva vaatetus, pitkät hiukset kiinni. Sisäpelikengät voi halutessaan ottaa mukaan. Reenis ja Mikko tarjoaa muut harjoitusvälineet

 

Missä:

Reeniksen taitotilassa. Käynti Reenis Gymin yhteydessä olevasta ovesta!

 

Milloin: 18-19.11.2023.

Kokoontuminen lauantaina klo 13.30 alkaen Reenis Gymin yhteydessä olevaan taitotilaan.
Lauantaina klo 14-18
Sunnuntaina klo 10-14

Aikatauluun kuuluu noin 45 min ruokatauko.

Ruokailla voi Reeniksen päätilan kolmannessa kerroksessa tai taitotilan juhlatilassa. Juhlatilassa ei ole jääkaappia tai mikroa.

 

 

Ilmoittautuminen

  1. Workshoppiin ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote
  2. Workshoppia ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi (mikäli eri kuin maksajan nimi) ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista ohjaajien olisi hyvä tietää.

Workshopin ilmoittautumisehdot

  1. Peruuttaminen onnistuu 14 vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta. Workshoppia ei voi kuitenkaan peruuttaa, mikäli workshopin alkamiseen on alle 14 päivää. Jos et pysty peruuttamaan workshoppia ajoissa esimerkiksi sairastumisen vuoksi, voit käyttää workshoppia vastaavan summan muihin Reeniksen lippu ja tai varaustuotteisiin. Oman paikan voi luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle.
  2. Mikäli Workshop on täysi ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ilmoita itsesi jonoon sähköpostitse info at reenis.fi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen workshoppiin osallistumista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä, Smartumilla tai Tyky-setelillä. Ole yhteydessä meihin workshoppia ostaessasi info@reenis.fi
  4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Aikuinen, Opiskelija