Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä – Ke klo 17-18 Satu

72,00 179,00  sis. alv

Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä on tarkoitettu jo kokeneemmille harrastajille, jotka omaavat vankemman voimistelu/temppuilutaustan ja haluavat viedä taitojaan uudelle tasolle. Mikäli osaa jo helposti trampoliinilla voltin eteen ja taakse, sekä flikin maassa, kannattaa tätä ryhmää harkita. Ryhmä on 7-14-vuotiaille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): HVTJ-S-2020 Osasto:

Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä on tarkoitettu jo kokeneemmille harrastajille, jotka omaavat vankemman voimistelu/temppuilutaustan ja haluavat viedä taitojaan uudelle tasolle. Mikäli osaa jo helposti trampoliinilla voltin eteen ja taakse, sekä flikin maassa, kannattaa tätä ryhmää harkita. Ryhmä on 7-14-vuotiaille.

Ohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Kurssin kesto: 15 kertaa. Viimeinen harjoituskerta on 9.12.2020

Aloituspäivä: 26.8.2020

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179€
 • Kurssimaksu -60% 72€, niille joiden kurssi jäi keväällä kesken ja koko kurssimaksu oli maksettu
 • Laskutus, 50% etukäteismaksu nettikaupassa ja 50% laskutus lokakuussa, laskutuslisä 5€.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. Keväällä 2020 kesken jääneiden kurssien osallistujille on varattu aikaa ilmoittautua kursseille 20.7.2020 saakka, tämän jälkeen myymme vapaana olevat paikat muille osallistujille. Mikäli kevään 2020 osallistujat olivat maksaneet koko kurssimaksun, heillä on mahdollisuus maksaa osallistuminen pienemmällä summalla hyvityksenä kevään kurssimaksusta.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssien alkua joudutaan siirtämään koronavirustilanteen vuoksi, pienenee kausimaksu samassa suhteessa vähennettyjen ohjausten määrään.
 3. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10% alennuksella.
 4. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 10€. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä lokakuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu, -60% kevät, 50 % laskutus