Harrastevoimistelu / tumbling -jatkoryhmä to klo 18–19

94,00 179,00  sis. alv

Harrastevoimistelu / tumbling jatkoryhmä on tarkoitettu jo kokeneemmille harrastajille, jotka omaavat vankemman voimistelu/temppuilutaustan ja haluavat viedä taitojaan uudelle tasolle. Mikäli osaa jo helposti trampoliinilla voltin eteen ja taakse, sekä flikin maassa, kannattaa tätä ryhmää harkita. Ryhmä on 7–14-vuotiaille.

Poista
Tuotetunnus (SKU): hvjk21 Osasto:

Harrastevoimistelu / tumbling -jatkoryhmä on tarkoitettu jo kokeneemmille harrastajille, jotka omaavat vankemman voimistelu/temppuilutaustan ja haluavat viedä taitojaan uudelle tasolle. Mikäli osaa jo helposti trampoliinilla voltin eteen ja taakse, sekä flikin maassa, kannattaa tätä ryhmää harkita. Ryhmä on 7–14-vuotiaille.

Vastuuohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Torstaisin klo 18.00–19.00

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 28.1.2021

Viimeinen kerta: 20.5.2021

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Talvilomaviikolla ei ole harjoituksia

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179 €
 • Laskutus, 50 % etukäteismaksu nettikaupassa ja 50 % laskutus maaliskuussa, laskutuslisä 5 €.
 • Mikäli haluat maksaa koko summan laskulla, valitse maksutavaksi Collector Bank lasku

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA VAIN AIKAISEMMIN KURSSEILLE OSALLISTUNEILLE! 

 1. Syyskaudella 2020 mukana olleet ennakkoilmoittautuminen 15.11.2020 asti. 

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3-4 peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: Kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Ole yhteydessä mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5 €. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä maaliskuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu, -50% laskutus