Ilma-akrobatian perusteet – To klo 19.00-20.00 Iisa

49,00 169,00  sis. alv

Ilma-akrobatian alkeiskurssi torstaisin alkaen 9.1.2020. Kesto 8 kertaa, hinta 99€. Opettajana toimii Iisa Herttuainen, joka on opettanut ilma-akrobatiaa ympäri Oulua jo usean vuoden ajan. Tämä kurssi on suunnattu erityisesti aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatiavälineistä kankaaseen, renkaaseen, trapetsiin ja remmeihin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 8 Osasto:

Ilma-akrobatian alkeiskurssi torstaisin alkaen 9.1.2020. Kesto 8 kertaa, hinta 99€. Opettajana toimii Iisa Herttuainen, joka on opettanut ilma-akrobatiaa ympäri Oulua jo usean vuoden ajan. Tämä kurssi on suunnattu erityisesti aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatiavälineistä kankaaseen, renkaaseen, trapetsiin ja remmeihin. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Iisa Herttuainen @iiiisana

Milloin: Torstaisin klo 19-20 Kurssin kesto: 8 kertaa

Aloituspäivä: 9.1.2020

Viimeinen kerta: 27.2.2020

Hinta

 • Kurssimaksu 8 kertaa hintaan 99€, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 8 kertaa + 2kk Reenis-jäsenyys 169€
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 49€
 • Kertalippu opiskelijat ja Reeniksen kuukausikorttilaiset 7 € 
 • Kertalippu 15 € (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle)

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.

Osallistumisehdot:

 

 1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tuote Reeniksen nettikaupasta. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.
 2. Mikäli ostat kurssin lisäksi kuukausijäsen-paketin, astuu jäsenyys voimaan ensimmäisen treenikerran yhteydessä
 3. Ilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 5. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €). Ota tällöin yhteyttä info@reenis.fi
 6. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli ryhmä on täysi, ei tuotetta voi enää ostaa nettikaupasta. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 7. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä, ole meihin yhteydessä etukäteen ville@reenis.fi
 8. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, huolehdi omien vakuutuksiesi riittävyydestä. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 9. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee täyttää Reeniksen turvaohje

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Lisätiedot

Lipun tyyppi

pelkkä kurssi, kurssi + 2kk, vuosijäsen