Reeniksen 3 päivän joululeiri 21-23.12.2020

120,00 129,00  sis. alv

Reeniksen joulun liikuntaleirillä pääsee liikkumaan ja temppuleimaan monipuolisesti Reeniksellä. Leirit on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista keskiviikkoon.

Poista
Tuotetunnus (SKU): LEI-05-070819 Osasto:

Joululeirillä pääsee liikkumaan monipuolisesti Reeniksellä. Leirillä pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä temppuillen, leikkien, kisaillen ja temppuillen.

Leirit on suunnattu 7-12 –vuotiaille koululaisille (vuonna 2013 tai aikaisemmin syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista keskiviikkoon klo 9-14. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti.

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toiminta sekä lämmin lounas ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä. Leirille mahtuu maksimissaan 15 osallistujaa. Leirin vastuuohjaajana toimii Ville Lotvonen.

Leirin hinta on 129 €.  Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, maksavat seuraavat lapset 120 €. Voit kysyä leireistä lisää ville@reenis.fi. Jokainen leiriläinen saa myös 1 parin tramppasukkia

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat, sairaudet.

Päivän ohjelma:

 • Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30-9
 • Ohjattua toimintaa noin klo 9-11
 • Ruokatauko klo 11-12
 • Iltapäivän ohjattua toimintaa noin klo 12-14
 • Vapaata liikkumista / lasten nouto klo 14-17

Mitä leireille mukaan?

 • Oma juomapullo
 • Sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä sukat
 • Oma munalukko

Koronaohjeet harrastusryhmille Oulussa

Leirin ilmoittautumisehdot

 1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai Reeniksen kassalla.
 2. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli lapsi joutuu peruuttamaan osallistumisensa leirille Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 3. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 17.12.2020 sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 4. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
 5. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä Reeniksen turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
 6. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 7. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi ja pääset varasijoille
 8. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
 9. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Lisätiedot

Osallistuja

1. lapsi, Sisar