Liikkuvuus / kehonhallinta – Ke klo 18.00-18.45 Satu

59,00 219,00  sis. alv

Ryhmässä kehitetään kehonhallintaa, vahvistetaan erityisesti keskivartalon lihaksia sekä lisätään liikkuvuutta. Tunti koostuu lämmittelystä, liikkuvuusosiosta sekä kehonhallintaharjoitteista ja voimaosiosta. Tunti sopii kaikille.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Ryhmässä kehitetään kehonhallintaa, vahvistetaan erityisesti keskivartalon lihaksia sekä lisätään liikkuvuutta. Tunti koostuu lämmittelystä, liikkuvuusosiosta sekä kehonhallintaharjoitteista ja voimaosiosta. Tunti sopii kaikille. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Satu Ylinampa

Milloin: Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45
Kurssin kesto: 10 kertaa
Aloituspäivä: 8.1.2020
Väliviikot, jolloin ei ohjauksia: Ohjaajan aikatauluista johtuen kurssin aikana voi tulla muutama väliviikko. Näistä tiedotetaan mahdollisimman pian.

Hinta:

 • Kurssimaksu 10 kertaa 129€, sisältää kertalipun Reenikseen ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 10 kertaa + 3kk Reenis-jäsenyys 219€
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 59€
 • Kertalippu opiskelijat ja Reeniksen kuukausikorttilaiset 7 € 
 • Kertalippu 15 € (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle)

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.

 

Osallistumisehdot:

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote Reeniksen nettikaupasta. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.
 2. Mikäli ostat kurssin lisäksi kuukausijäsen-paketin, astuu jäsenyys voimaan ensimmäisen treenikerran yhteydessä
 3. Ilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Kirjoita lisätiedot-kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja/tai allergioista, joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 5. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €). Ota tällöin yhteyttä info@reenis.fi
 6. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei ole tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli ryhmä on täysi, ei tuotetta voi enää ostaa nettikaupasta. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 7. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä (ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä, ole meihin etukäteen yhteydessä ville@reenis.fi
 8. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten huolehdi omien vakuutuksiesi riittävyydestä. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 9. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee täyttää Reeniksen turvaohje

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Lisätiedot

Lipputyyppi

pelkkä kurssi, Kurssi + 3kk, vuosijäsen