Movement 15+ vuotiaat ti 19–20 kevät -22

94,50 189,00  sis. alv

Uusi kurssi! Tämä kurssi on 15-vuotiaille ja vanhemmille suunnattu kurssi, jossa treenataan monipuolisesti temppuja ja kehonpainolla tehtäviä liikkeitä Reeniksellä. Käymme tunneilla läpi eri lajeja parkourista voimisteluun ja trampoliinilla hyppimiseen.

Poista
Tuotetunnus (SKU): m15k22 Osasto:

Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Jokainen tunti sisältää yhteiset alkuverryttelyt, mahdollisia pelejä/kisoja ja päivän mukaiset lajiharjoitukset/tekniikat, sekä aikaa harjoitella myös omia temppuja. Kurssin vastuuvetäjänä toimii Ville Lotvonen, joka on pitkänlinjan parkourharrastaja ja liikunnanohjaaja.

Milloin: Tiistaisin klo 19.30–20.30

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 18.1.2022

Viimeinen kerta: 3.5.2022

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Talvilomaviikolla ei ole harjoituksia

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 189 €
 • Laskutus, 50% etukäteismaksu nettikaupassa ja 50 % laskutus maaliskuussa, laskutuslisä 5 €.
 • Mikäli haluat laskun myöhemmin, valitse maksutavaksi Collector Bank lasku

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi.

Kurssien ilmoittautumisehdot

 1. Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista.

  1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
  2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
  3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
  5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
  6. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 189/15 * 7 = 102,2 € ).
  7. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
  8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen kurssin alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
  9. Jos maksat kurssin kahdessa eri erässä, laskutuslisä on 5 €. 1. erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen erä maaliskuussa. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
  11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
  12. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu, -50% laskutus