Parkour 7–10v jatkoryhmä Ti 17–18 Syksy -21 (TÄYNNÄ)

94,00 179,00  sis. alv

Parkour -ryhmässä opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä ryhmä on suunnattu 7-10-vuotiaille temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa monipuolisesti erilainen hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Tunneilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Poista
Tuotetunnus (SKU): K-PF-L Osasto:

Parkourin jarkoryhmässä opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä ryhmä on suunnattu 7–10-vuotiaille kokeneemmille temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa monipuolisesti erilainen hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Tunneilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Jokainen tunti sisältää yhteiset alkuverryttelyt, mahdollisia pelejä/leikkejä/kisoja ja päivän mukaiset temput sekä temppuradat sekä loppuvoimat/leikin ja aikaa harjoitella myös omia temppuja. Kurssin vastuuvetäjänä toimii Ville Lotvonen, joka on pitkänlinjan parkourharrastaja ja liikunnanohjaaja.

Syyskaudella 2021 on tarjolla 3 perustason ryhmää ja 1 jatkoryhmä 7-10-vuotiaille. Jatkoryhmä on tarkoitettu vain aikaisemmin harrasteneille ja jo hyvin parkourin perustekniikoita ja voltteja hallitseville. Voit kysyä Villeltä lisää, mikäli et tiedä kumpaan ryhmään lapsesi kannattaisi osallistua.

Ohjaaja: Ville Lotvonen

Milloin: Tiistaisin klo 17.00–18.00

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 24.8.2021

Viimeinen kerta: 8.12.2021

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 179€
 • Laskutus, 50% etukäteismaksu nettikaupassa ja 50% laskutus maaliskuussa, laskutuslisä 5€.
 • Mikäli haluat maksaa koko summan laskulla, valitse maksutavaksi Collector Bank lasku

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA VAIN AIKAISEMMIN KURSSEILLE OSALLISTUNEILLE! 

 

Ryhmien ilmoittautumisehdot

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
 2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3-4 peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
 5. Mainitse lisätiedot kohtaaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää
 6. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €).
 7. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
 9. Ole yhteydessä, mikäli haluat maksaa kurssin kahdessa eri erässä. Laskutuslisä 5 €. 1. erä ennen kurssin alkua, toinen erä lokakuussa. Laskutus sähköpostitse ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
 11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 12. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu, -50% laskutus