Parkour- ja freerunningryhmä 7-11 v, kevät

Parkour- ja freerunning -ryhmässä opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä parkour -ryhmä on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Tunneilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Kevätkauden hinta on 164 € (12 kertaa), vuosijäsenet puoleen hintaan. Ohjaus on aina tunnin mittainen. Hinta ei sisällä vakuutusta. Ohjaukset pidetään keskiviikkoisin klo 17-18.00 ja ensimmäinen kerta on 9.1.2019. Talvilomaviikolla (viikko 10) ei järjestetä ohjauksia. Viimeinen ohjauskerta ja päättäjäiset on 3.4.2019.

Ilmoittautuminen

  1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote
  2. Ryhmää ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi, syntymäaika ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.
  3. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 164/12 * 7 =95,70 €). Kesken kauden ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla tämän tuotteen kokonaishinta josta hyvitämme takaisin erotuksen.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  2. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi ja sille ei enää sovi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä Villeen ville@reenis.fi .
  4. Jokaisella osallistulla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

82,00 164,00  sis. alv

Poista
Osasto: