Parkour – Trampoliini / +15-v / ti klo 19-20 / kevät -23

199,00  sis. alv

Voit osallistua kurssille myös 15 € kertalipun hinnalla! Lippu ostetaan kassalta ennen ohjauksen alkua.

 

Oletko kasvanut ulos meidän nuorten ryhmistä? Tai muuten vain haluat aloittaa mahtavien lajien harrastamisen vanhempana? Tässä oiva mahdollisuus päästä oppimaan parkourin ja trampoliinihyppimisen perusteita. Ei ole väliä, oletko aloittelija vai vähän kokeneempi harrastaja.

9 varastossa

Tuotetunnus (SKU): pktK23 Osasto:

Parkour – Trampoliinikurssi on 15-vuotiaille ja vanhemmille suunnattu temppuilukurssi, joka soveltuu täysin aloittelijoille ja vähän kokeneemmillekin harrastajille. Tuntien aikana käydään monipuolisesti erilaisia parkour, trampoliinin, volttien tekemisen ja akrobatian perusteita ja tarvittaessa myös haastavampiakin liikkeitä läpi. Kurssin tavoitteena on kehittää monipuolisesti kehonhallintataitoja rennossa ilmapiirissä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosioista(omat ja ohjatut temppuhaasteet) ja yhteisestä lopetuksesta, jossa yleensä voimistetaan kroppaa vastaamaan temppuilun tarpeita.

Mikäli kurssi ei ole täynnä, voit osallistua siihen myös yksittäisinä kertoina 15 € kertalipun hinnalla.

Milloin: Tiistaisin klo 19.00-20.00

Kurssin kesto: 15 kertaa

Aloituspäivä: 17.1.2023

Viimeinen kerta: 2.5.2023

Väliviikot jolloin ei ohjauksia: Talvilomaviikko (vko 10)

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 199 €
 • Mikäli haluat laskun myöhemmin, valitse maksutavaksi Collector Bank lasku

Ilmoittautuminen

Kursseille ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi.

Kurssien ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista.

  1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
  2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
  3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
  5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
  6. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 194/15 * 7 = 90,5 €).
  7. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
  8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan ennen kurssin alkamista, voit valita maksutavaksi myös laskun. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksua ei ole suoritettu.
  9. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
  10. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, jokainen huolehtii riittävän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hankinnasta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
  11. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu