Reeniksen eloleiri 9-10.8 (parkourleiri)

89,00  sis. alv

Reeniksen kesän 2021 leirikauden päättää juuri ennen koulujen alkua pidettävä kahden päivän parkourleiri. Leirillä keskitytään kahden päivän ajan parkourin harjoitteluun.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): LEIRI-2021-5 Osasto: Avainsana tuotteelle

Reeniksen kesän 2021 leirikauden päättää juuri ennen koulujen alkua pidettävä kahden päivän parkourleiri. Leirillä keskitytään kahden päivän ajan parkourin harjoitteluun Reeniksellä.

Haluamme taata kaikille leiriläisille leiriympäristön, jossa liikutaan turvallisesti ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan ja muihin turvallisuussuosituksiin.

Leirit on suunnattu 8-12 -vuotiaille koululaisille (vuonna 2013 tai aikaisemmin syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti.

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toiminta sekä lämmin lounas ja pieni välipala. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä. Koronaviruksen vuoksi leirin osallistujamäärä on rajattu 12 henkilöön. Leirin vastuuohjaajana toimii Ville Lotvonen.

Ennakkovaraajan hinta on 79 € (1.5 jälkeen hinta on 89 €).  Voit kysyä leireistä lisää ville@reenis.fi.

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat, sairaudet.

Päivän ohjelma

Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30-9
Aamun ohjattu toimintaa klo 9-11
Ruokatauko klo 11-12
Iltapäivän ohjattu toiminta klo 12-14
Vapaata liikkumista / lasten nouto klo 14-17

Mitä leireille mukaan?

 • Oma juomapullo
 • Sisä-ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät sekä sukat
 • Ulkovaatteet, aurinkorasvaa ja päähine suojaamaan auringolta(vesisateella ei mennä väkisin ulos)
 • Oma munalukko. Munalukon voi myös ostaa Reenikseltä hintaan 7,90€, tai vuokrata hintaan 1 € /päivä

Leirin ilmoittautumisehdot

 

 1. Mikäli leirien järjestäminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu ja/tai leiriläistä ei voida siirtää myöhemmälle leirille, ei leirimaksua palauteta, vaan kokonaissummaa vastaavan määrän voi käyttää Reeniksen muihin palveluihin, kuten kertalippujen, synttäreiden sisäänpääsylippujen, sarjalippujen, kuukausikorttien ja ohjattujen kurssien maksamiseen. Leirimaksun maksaneet lunastavat edellämainituista tuotteista itselleen -10% alennuksen.
 2. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai Reeniksen kassalla.
 3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
 6. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
 7. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 8. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi ja pääset varasijoille
 9. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
 10. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Lisätiedot

Osallistuja

1. lapsi, Sisar