Reenis Total & Reenis Gym Total

59,00 79,00  sis. alv

Kuukausikortti Reenikselle, Reeniksen punttisalille, maanantaijoogaan ja gymin taitotilaan TAI pelkästään Gymin puolen palveluihin (punttisalille, maanantaijoogaan ja gymin taitotilaan).

Ei liittymismaksuja ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan! Lipun (liput) saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalla tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin.

Kuukausikortti pitää aktivoida Reeniksen kassalla! 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Reenis Total ja Reenis Gym Total – Lippusi kaikkiin laitteisiin

 

Reenis Total – Kuukausikortti Reenikselle, Reeniksen punttisalille, maanantaijoogaan ja gymin taitotilaan.

Reenis Gym Total – Kuukausikortti Reeniksen punttisalille, maanantaijoogaan ja gymin taitotilaan.

 

Ei liittymismaksuja ja sitoudut vain kuukaudeksi kerrallaan! Lipun (liput) saa lunastettua tilaajan nimellä Reeniksen kassalla tai näyttämällä tilausvahvistuksen, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin. Kuukausikortti pitää aktivoida Reeniksen kassalla! 

Reenis on käytössä yleisellä vuorolla ja aikuisten vuorolla (k-15), punttisali on käytössä 06-24 välillä, taitotila varaustuntien ulkopuolella ja Reeniksen omat joogat maanantaisin klo 17.30-20.30 välillä. Huomioithan, että joogaan tulee ilmoittautua viimeistään 2h ennen haluttua tuntia kassalla / puhelimitse / sähköpostilla tai varauskalenterin kautta (Reenis Total). Varaudu todistamaan opiskelijakortti tai muu etu.

Osta lahjaksi! Lisää tilauksen kommenttikenttään lahjan saajan nimi ja hän voi lunastaa lipun Reeniksen kassalla omalla nimellään.

 

Hinta

  • Reenis Total 79€
  • Reenis Total opiskelijoille 69€
  • Reenis Gym Total 69€
  • Reenis Gym Total opiskelijoille 59€

Huom.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Reenis Total, Reenis Total Opiskelija, Reenis Gym Total, Reenis Gym Total Opiskelija