Reeniksen syyslomaleiri 24.-28.10.2022

209,00 239,00  sis. alv

Reeniksen syysleirillä pääsee liikkumaan ja temppuilemaan monipuolisesti Reeniksellä. Leirit on suunnattu 8-13 -vuotiaille lapsille. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14.

Tuotetunnus (SKU): syysleiri22 Osasto: Avainsana tuotteelle

Reeniksen syysleirillä pääsee liikkumaan monipuolisesti Reeniksellä. Leirillä pidetään hauskaa rennossa ilmapiirissä temppuillen, leikkien ja kisaillen. Lajeina ovat mm. trampoliini, parkour, akrobatia ja kiipeily. Leirin pääasiallinen tukikohta on Reenis, mutta viikon aikana liikutaan myös ulkona lähiympäristössä ja käydään kiipeilemässä Oulun Kiipeilykeskuksessa.

Leirit on suunnattu 8-13 -vuotiaille koululaisille (alaikäraja 2014 syntyneet). Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30 ja lapsi tulee hakea klo 17.00 mennessä. Leirillä on ohjattua toimintaa maanantaista perjantaihin klo 9-14. Koko päivää ei ole buukattu täyteen ohjattua toimintaa, vaan lapset pystyvät myös tekemään välissä omia juttujaan ja levähtämään tarpeen vaatiessa. Kello 14-17 välisenä aikana lapset voivat liikkua Reeniksen tiloissa vapaasti.

Leirin hintaan kuuluu ohjattua toiminta sekä lämmin lounas ja pieni välipala, leiripaita sekä tramppasukat. Leirille voi tuoda myös vähän omia eväitä. Osallistujamäärä on rajattu 20 henkilöön.

 

Ilmoittautuminen ja hinta

Leirin hinta on 239 €. Jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi, maksavat seuraavat lapset 199 €. Voit kysyä leireistä lisää sähköpostitse info@reenis.fi.

Maksamisen yhteydessä: Kerro lisätietoihin lapsen nimi ja mahdolliset lisätiedot, jotka ohjaajan tulisi tietää kuten allergiat ja/tai sairaudet.

Päivän ohjelma

24.-28.10.2022

Lapsen voi tuoda leirille klo 8.30-9
Aamun ohjattua toimintaa klo 9-11
Ruokatauko klo 11-12
Iltapäivän ohjattua toimintaa klo 12-13.45

Välipala klo 14

Vapaata liikkumista / lasten nouto klo 14-17

Mitä leireille mukaan?

 • Oma juomapullo
 • Sisä- ja ulkoliikuntaan sopivat vaatteet, kengät ja sukat
 • Leirille voi tuoda myös omia eväitä, jotka säilyvät huoneenlämmössä
 • Mahdolliset lääkkeet
 • Oma munalukko tavaroiden säilytystä varten. Munalukon voi myös ostaa Reenikseltä hintaan 7,90€ tai vuokrata 1 € /päivä

Leirin ilmoittautumisehdot

 1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla tämän tuotteen verkkokaupastamme. Leirille ei voi varata paikkoja muulla tavalla.
 2. Ilmoittautuminen on sitova. Leirin peruuttaminen kustannuksitta onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Yksittäisistä sairaspoissaoloista saa hyvityksen kertalippuina. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen info@reenis.fi.
 3. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli leirille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viikko ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
 4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
 5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, vaan jokaisen tulee huolehtia omista vakuutuksistaan. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 6. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin info@reenis.fi ja pääset varasijoille
 7. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä, mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme, voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
 8. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita, joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme. Ilmoittakaa meille lisäkommenteissa, mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Osallistuja

1. lapsi, Sisar