Taitojumppa aikuiset 4 kertaa + kuukausikortti syyskuu

Tämä kurssi on suunnattu temppuilusta ja kuntoilusta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat välillä tehdä jotain muutakin ”normaalin” kuntoilun lisäksi! Tunnilla treenataan hiki pinnassa ja opitaan uusia taitoja sekä haastetaan monipuolisesti voima-, liikkuvuus-, kestävyys-, nopeus- ja taito-ominaisuuksia Reeniksen hienoissa puitteissa ja välineillä! Jokaisella ohjauskerralla pyritään opettelemaan ja tekemään aina jotain uusia asioita. Hieman vähemmän kokeneemmille temppuilijoille suosittelemme aikuisten akrobatian ja temppuilun perusteet- kurssia suoritettavaksi ennen tämän ryhmän treeneissä kulkemista! 

Kurssi sisältää 4 ohjattua tuntia ja se järjestetään torstaisin klo 19.30-20.30 ja ensimmäinen kerta on 5.9.2019. 

Kurssin hinta on 65€ (sisältäen 4 ohjattua tuntia ja Reeniksen kuukausikortin. Opiskelijakortilla kurssin hinta 60€. Kuukausikortti astuu voimaan 5.9.2019.

Kurssin ohjaajat: Ville Lotvonen ja/tai Satu Ylinampa

 

 

Ilmoittautuminen

  1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote
  2. Ryhmää ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi(mikäli eri kuin maksajan nimi), syntymäaika ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ilmoittautuminen on sitova, kurssin peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  2. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Kurssimaksu palautetaan osallistujalle mikäli ryhmä joudutaan perumaan. Mikäli kurssi on täysi ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ilmoita itsesi jonoon sähköpostitse ville at reenis.fi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä(ticket duo), Smartumilla, Tyky-setelillä tai Eazybreakillä. Ole yhteydessä Villeen ville at reenis.fi .
  4. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

60,00 65,00  sis. alv

Poista
Osasto: