Temppuryhmä 5-6 v

5- 6 -vuotiaiden Temppuryhmä on suunnattu pienille temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja voltit. Tunneilla harjoitellaan tekemään leikin kautta monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Kevätkauden hinta on 126 € (9 kertaa). Ohjaus on aina 50 minuuttia. Hinta ei sisällä vakuutusta. Ohjaukset pidetään tiistaisin klo 17-17.50 ja ensimmäinen kerta on 5.2.2019. Talvilomaviikolla (viikko 10) ei järjestetä ohjauksia. Viimeinen ohjauskerta ja päättäjäiset on 9.4.2019.

Ilmoittautuminen

  1. Ryhmään ilmoittaudutaan ostamalla tämä tuote nettikaupasta tai ilmoittautumalla ja maksamalla osallistuminen Reeniksen kassalla.
  2. Ryhmää ostettaessa lisää “tilauksen kommentit” -kohtaan osallistujan nimi, syntymäaika ja tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.
  3. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 126/9 * 7 =98 €). Kesken kauden ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla tämän tuotteen kokonaishinta, josta hyvitämme takaisin erotuksen.

Ryhmien ilmoittautumisehdot

  1. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15€:n arvoinen kokeilukerta jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako ryhmässä. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Mikäli kurssin osallistumista ei peruuteta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  2. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivään ennen kurssin alkua sähköpostitse. Henkilökunta ilmoittaa osallistujille mikäli ryhmä on täysi (10 hlöä) ja sille ei enää sovi.
  3. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. 
  4. Jokaisella osallistulla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  5. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

126,00  sis. alv

Varasto loppu

Osasto:

Saatat myös pitää...