Trampoliini 2012-2014 jatkoryhmä ma klo 17–18 Kevät -22

109,50 219,00  sis. alv

Trampoliinin jatkoryhmä on suunnattu 2012-2014 syntyneille lapsille, jotka jo osaavat useimmat perustemput trampoliinilla. Ryhmässä opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita sekä jo hieman haastavampia liikkeitä. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): tljk22a Osasto:

Kurssin tavoitteena on päästä harjoittelemaan tekniikoita perusryhmiä tarkemmin ja monipuolisemmin. Jatkoryhmä on suunnattu niille, joita oikeasti kiinnostaa lajitekniikoiden harjoittelu ja eteenpäin vieminen. Tämä edellyttää myös sitä, että lapsi ymmärtää jo jonkin verran harjoittelusta, tai kykenee hahmoittamaan, miten liikkeitä voi kehitellä ohjaajan avustuksella. Jos lasta kiinnostaa enemmän hengata ja pitää hauskaa kurssilla kaverin kanssa, tulee lapsen jatkaa harjoittelua perustason ryhmässä.

Trampoliinin jatkoryhmän vaatimuksia tarkemmin:

 • Kurssilainen hallitsee hyvin trampoliinihyppelyn perus alastulot, voltin eteen ja taakse, kaboomin, codyn, ball outin tai lähes kaikki näistä. Mikäli lapsesi ei tunnista näitä temppuja nimeltä, hän ei hyvin todennäköisesti ole valmis osallistumaan tähän ryhmään.
 • Kurssilaista oikeasti kiinnostaa harjoitella erilaisia temppuja ja tekniikoita

 Voit kysyä lisää ville@reenis.fi

Reeniksen trampparyhmä on tietynlainen sekoitus eri trampoliinilajeja, ryhmässä harjoitellaan temppuja niin voimistelu- ja Gtramp/freestyle trampoliinityyliillä. Jokaisella tunnilla on aina eri teema, jonka pohjalta kaikki harjoittelevat jotain tiettyjä temppuja, mutta joka tunnilla jokaisella on myös aikaa harjoitella itselleen mielekkäitä ja sillä hetkellä kiinnostavia temppuja, saaden samalla avustusta myös näiden temppujen turvalliseen opetteluun.

Vastuuohjaaja: Lyydia Peltomäki

Milloin: Maanantaisin klo 17.00–18.00

Kurssin kesto: 15 kertaa. 

Aloituspäivä: 17.1.2022

Viimeinen kerta: 9.5.2022

Väliviikot, jolloin ei ohjauksia: Talvilomaviikko ja 2. pääsiäispäivä 18.4.

Hinta

 • Kurssimaksu 15 kertaa 219 €
 • Laskutus, 50% etukäteismaksu nettikaupassa ja 50 % laskutus maaliskuussa, laskutuslisä 5 €.
 • Mikäli haluat laskun myöhemmin, valitse maksutavaksi Collector Bank lasku

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan osatamalla tuote nettikaupasta, lisää kommenttikenttään osallistuvan lapsen nimi. ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN ON AVOINNA VAIN AIKAISEMMIN KURSSEILLE OSALLISTUNEILLE! 

Kurssien ilmoittautumisehdot

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista.

  1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta.
  2. Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan koronaviruksen vuoksi, voi kurssimaksua vastaavan rahasumman käyttää Reeniksen muihin lipputuotteisiin -10 % alennuksella.
  3. Ilmoittautuminen on sitova, ensimmäinen kerta on 15 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Muussa tapauksessa peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
  4. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan 3 tai useampana peräkkäisenä kertana, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän.
  5. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
  6. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 219/15 * 7 = 102,2 €).
  7. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
  8. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna kokonaan tai osittain ennen kurssin alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä.
  9. Jos maksat kurssin kahdessa eri erässä, laskutuslisä on 5 €. 1. erä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, toinen erä maaliskuussa. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  10. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
  11. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
  12. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Kurssien pelisäännöt

 1. Kiusaaminen kielletty. Kiusaamisen jatkuessa Reeniksellä on oikeus evätä pääsy kursseille, ilman hyvitystä kurssimaksuun
 2. Saa kannustaa ja tsempata muita
 3. Kunnioitan Reeniksen sääntöjä ja ohjaajien ohjeita
 4. Annan jokaiselle rauhan harjoitella
 5. Osallistun toimintaan omien taitotasojen rajoissa. Tiedän aina, mitä tai miten teen
 6. Pyydän aina tarvittaessa apua ohjaajilta tai Reeniksen henkilökunnalta

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Lisätiedot

Lipun tyyppi

Kurssimaksu, -50% laskutus