Toiminnallinen treeni – To klo 17.30- 18.30 Mika

69,00 219,00  sis. alv

Toiminnallinen treeni – Kokonaisvaltainen, kehon toiminnallisuutta lisäävä treeni, missä haastetaan koko kehon lihaksia ja
lihastoimintaketjuja. Auttaa sinua jokapäiväisessä elämässäsi ja auttaa parantamaan suorituskykyä myös muussa liikunnassa. Treeni sopii kaikille eikä tarvitse olla aiempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta. 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Toiminnallinen treeni – Kokonaisvaltainen, kehon toiminnallisuutta lisäävä treeni, missä haastetaan koko kehon lihaksia ja lihastoimintaketjuja. Toiminnallinen harjoittelu auttaa lisäämään voimaa ja liikkuvuutta sekä parantamaan suorituskykyä myös muussa liikunnassa. Treeni sopii kaikille: aiempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta ei tarvita. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla!

Ohjaaja: Mika Kankainen

Milloin:  Torstaisin klo 17.30-18.30
Kurssin kesto: 10 kertaa
Aloituspäivä: 9.1.2020
Viimeinen kerta: 12.3.2020

Hinta

 • Kurssimaksu 10 kertaa 129€, sisältää kertalipun Reenikselle ohjauspäivinä
 • Kurssimaksu 10 kertaa + 3kk Reenis-jäsenyys 219€
 • Kurssimaksu vuosikorttilainen 69€
 • Kertalippu opiskelijat ja Reeniksen kuukausikorttilaiset 7 € 
 • Kertalippu 15 € (sis. ohjauksen ja sisäänpääsyn Reenikselle)

Osallistumisehdot:

 1. Ryhmiin ilmoittaudutaan ostamalla tuote Reeniksen nettikaupasta. Mikäli tuote tulee jollekin toiselle lahjaksi, kirjoitathan sen tuotteen lisätietoihin.
 2. Mikäli ostat kurssin lisäksi kuukausijäsen-paketin, astuu jäsenyys voimaan ensimmäisen treenikerran yhteydessä.
 3. Ilmoittautuminen on sitova, peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi.
 4. Kirjoita lisätiedot-kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja/tai allergioista, joista henkilökunnan olisi hyvä tietää.
 5. Ryhmään voi liittyä myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat (eli jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 179/15 * 7 =83,5 €). Ota tällöin yhteyttä info@reenis.fi
 6. Jokaisella ryhmällä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse. Mikäli ryhmä on täysi, ei tuotetta voi enää ostaa nettikaupasta. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
 7. Osallistumismaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmän alkamista. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksut ovat myöhässä. Mikäli haluat maksaa osallistumisesi ePassilla, Edenredillä (ticket duo), Smartumilla tai Eazybreakillä, ole meihin etukäteen yhteydessä ville@reenis.fi
 8. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, joten huolehdi omien vakuutuksiesi riittävyydestä. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
 9. Jokaisen kurssille osallistuvan tulee täyttää Reeniksen turvaohje

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Lisätiedot

Lipun tyypi

pelkkä kurssi, kurssi + 3 kk, vuosijäsen