Ohjattu tutustumiskäynti

30,00 80,00  sis. alv

Reeniksen tutustumiskäynti sisältää 30min ohjatun tutustumisen ja sisäänpääsyt Reenikseen valitulle henkilömäärälle. Ohjatulla käynnillä asiakkaat voivat itse toivoa mitä sisältöä tai aktiviteettia Reeniksellä erityisesti haluaisivat kokeilla/oppia. Voit ostaa tutustumiskäynnin myös lahjaksi.

Tuotetunnus (SKU): RL-KUR-TU Osasto:

Reeniksen tutustumiskäynti sisältää 30min ohjatun tutustumiskäynnin Reenikseen valitun kokoiselle ryhmälle. Ohjatulla käynnillä voit itse valita ja toivoa, mitä haluaisit kokeilla/oppia. Esimerkkejä: Trampoliini, parkour, kuntosaliharjoittelu ja nostotekniikat, taka- ja etuperinvoltin harjoittelu jne. Tutustumiskäynti on oivallinen mahdollisuus tutustua Reeniksen harjoittelumahdollisuuksiin ja saada vinkkejä harjoitteluun.

HUOM!

  • Tutustumiskäynnin ajankohta pitää sopia etukäteen ohjaajan kanssa. Olethan yhteydessä meihin info@reenis.fi tai 086139199, kun sinulla on tiedossa toivottu ohjausajankohta.
  • Jos ostat tutustumiskäynnin lahjaksi, voit maksun jälkeen tulostaa tai lähettää sähköpostitse saapuneen tilausvahvistuksen lahjansaajalle.
  • Tutustumiskäynnin hintaan ei sisälly vakuutusta.
  • Tutustumiskäynti tulee lunastaa 12kk sisällä ostohetkestä.

Ota meihin yhteyttä erikseen info@reenis.fi tai 086139199, mikäli haluat ohjatun tutustumiskäynnin isommalle ryhmälle tai yksityisopetusta pidemmäksi aikaa.

Lisätiedot

Laji

1 henkilö, 2 henkilöä, 3 henkilöä, 4 henkilöä

Saatat myös pitää...