Ohjattu tutustumiskäynti

20,00  sis. alv

Reeniksen tutustumiskäynti sisältää 2-4 hengen ryhmälle ohjatun tutustumiskäynnin. Ohjatulla käynnillä asiakkaat voivat itse toivoa mitä sisältöä tai aktiviteettia Reeniksellä erityisesti haluaisivat kokeilla/oppia. Esimerkkejä: Trampoliini, parkour, kuntosaliharjoittelu ja nostotekniikat, taka- ja etuperinvoltin harjoittelu jne. Tutustumiskäynti on oivallinen mahdollisuus tutustua Reeniksen harjoittelumahdollisuuksiin ja saada vinkkejä harjoitteluun. Voit ostaa tutustumiskäynnin myös lahjaksi, tutustumiskäynti tulee lunastaa 12kk sisällä ostohetkestä.

Tuotetunnus (SKU): RL-KUR-TU Osasto:

Reeniksen tutustumiskäynti sisältää 30min ohjatun tutustumiskäynnin 2-4 hengen ryhmille. Ohjatulla käynnillä asiakkaat voivat itse toivoa mitä sisältöä tai aktiviteettia Reeniksellä erityisesti haluaisivat kokeilla/oppia. Esimerkkejä: Trampoliini, parkour, kuntosaliharjoittelu ja nostotekniikat, taka- ja etuperinvoltin harjoittelu jne. Tutustumiskäynti on oivallinen mahdollisuus tutustua Reeniksen harjoittelumahdollisuuksiin ja saada vinkkejä harjoitteluun.

Kokeilukäynti sisältää sisäänpääsyn Reenikselle ja puolituntia ohjattua toimintaa. Tutustumiskäynnin hinta on 20 €/henkilö.

Tutustumiskäynnin ajankohta pitää sopia etukäteen: Ville Lotvonen, ville@reenis.fi tai +358 86139199

Lisätiedot

Laji

trampoliini, akrobatia, parkour, kuntosali

Saatat myös pitää...