fbpx

Lasten ja nuorten kurssit Kevät 2024

Temppujumpat 4-6-v eskari-ikäisiin

Lasten kurssit 7-10-v alkaen 1. luokkalaisista

Nuorten kurssit noin 10- 14-vuotiaat

kevään 2024 ennakkoilmoittautuminen avoinna vanhoille kurssilaisille x.xx.2023 asti!

Kaikki tärkein info löytyy suoraan tältä sivulta ja/tai kurssikohtaisista tuotteista!

Reeniksen kursseilla tärkein tavoite on, että lapset saavat liikkua paljon, oppivat uutta ja pitävät samalla hauskaa turvallisessa ympäristössä. Emme yritä tehdä kenestäkään kilpaurheilijaa, vaan pyrimme mahdollistamaan lapsille uuden harrastuksen löytymisen ja kasvattamaan heitä kohti liikunnallista ja terveellistä elämäntapaa rennossa ympäristössä.

Kurssien aikataulut ja hinnat

Syyskauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 199–229 € kurssista riippuen. Ryhmien toiminta alkaa viikolla 34 (21.-25.8.2023). Lisätietoa ja kurssin tarkemmat ajat löydät alta kurssikohtaisista tuotteista.

Treenejä ei arkipyhinä eikä talvilomalla

Kurssien ikärajat, tasot ja kurssien opetustila

Ikärajat

Kurssien ikärajat on merkattu kurssikohtaisesti kurssituotteisiin. Ole yhteydessä meihin ville@reenis.fi, mikäli sinulla tulee kysyttävää ikärajoista. Emme ota päätilan kursseille (alaikäraja 2016 syntyneet) eskari-ikäisiä.

Perus vai jatkoryhmä?

Perustason kurssit 1-3 ovat samoja kursseja, jotka järjestetään eri aikoina. Kurssien pohjana käydään läpi samoja perusteita ja haastetaan kurssilaisia taitotason mukaan. Jokainen voi halutessaan jatkaa perustason kursseilla ja jatkokurssille siirrytään tiettyjen taitotason edellytysten mukaisesti. Huoltaja voi kysyä meiltä lapselleen suositeltavaa kurssia.

Jatkoryhmä on suunnattu niille, joita oikeasti kiinnostaa lajitekniikoiden harjoittelu ja eteenpäin vieminen. Jos lasta kiinnostaa enemmän hengata ja liikkua kurssilla kaverin kanssa, tulee lapsen jatkaa harjoittelua perustason ryhmässä. Jatkoryhmissä voi olla tiettyjä lajivaatimuksia, jotka on kerrottu kurssin kuvauksessa. Jatkoryhmiä suositellaan harrastajille, joilla on jo hyvät perusliikuntataidot ja hyvä perustaso lajitekniikoissa. Jos olet harrastanut lajia jo jossain muualla, on jatkoryhmään mahdollista siirtyä suoraan ilman perustason kurssia. Voit kysyä lisää ville@reenis.fi. 

Kurssien opetustilat

Alle kouluikäisten kurssit järjestetään Reeniksen taitotilassa Reenis GYM:n vieressä. Kouluikäisten ja vanhempien kurssit järjestetään Reeniksen päätilassa.

Kurssilaisten etuja

Trampoliini-kurssit

Trampoliinitunneilla opetellaan trampoliinihyppelyn ja volttien tekemisen perusteita, jotta voit turvallisemmin harjoitella niitä myös omalla ajallasi. Tunneilla tehdään erilaisia harjoituksia, jotka kehittävät kehonhallintaa ja yleistaitoja Reeniksen monipuolisessa ympäristössä. Tämä kurssi on suunnattu lapsille, jotka ovat erityisen kiinnostuneita oppimaan erilaisia temppuja trampoliinilla.

Parkour-kurssit

Parkour-kurssilla opetellaan parkourin sekä volttien tekemisen perusteita kaikilla Reeniksen alueilla. Tämä kurssi on suunnattu temppuilijoille ja hyppijöille, joita kiinnostaa hyppiminen, kiipeileminen, roikkuminen ja volttien tekeminen myös muualla kuin trampoliinilla. Kurssilla harjoitellaan tekemään monipuolisesti erilaisia temppuja ja opitaan miten temppuilla voi turvallisemmin erilaisilla alustoilla ja vapaa-ajalla.

Voimistelukurssit

Voimistelukursseilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia voimistelutaitoja sekä tehdään myös lajin vaatimaa oheisharjoittelua. Tunneille temppuillaan monipuolisesti voimisteluvälineillä, airtrackeillä, permannoilla ja trampoilla.

4-6 -vuotiaiden temppujumppa

4-6 -vuotiaiden temppujumppa on alle kouluikäisille suunnattu touhutuokio, jossa harjoitellaan monipuolisesti erilaisia perusliikuntataitoja leikkejä unohtamatta. Temppujumppa kurssit järjestetään Reeniksen uudesssa taitotilassa Reenis GYM:n vieressä. 

Yli 15-vuotiaiden kurssit

Missä ja mitkä tilat? 

Reeniksen parkkipaikka sijaitsee osoitteessa Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Reeniksen sisäänkäynti on Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Reeniksellä on kaksi erillistä tilaa. Päätilassa järjestetään kurssit kouluikäisistä ylöspäin, ja Salen takana Reenis GYM:n vieressä on erillinen taitotila, jossa keväällä 2023 toimivat 4-6 -vuotiaiden kurssit.

Kurssien ilmoittautumisehdot ja edut

Lue uudistuneet ehdot täältä!

Kurssien pelisäännöt

  1. Kiusaaminen kielletty. Kiusaamisen jatkuessa Reeniksellä on oikeus evätä pääsy kursseille, ilman hyvitystä kurssimaksuun 
  2. Saa kannustaa ja tsempata muita
  3. Kunnioitan Reeniksen sääntöjä ja ohjaajien ohjeita. Huomioin käytökselläni muut harrastajat ja Reeniksellä liikkuvat
  4. Annan jokaiselle rauhan harjoitella, toiseen ei kosketa ilman lupaa
  5. Osallistun toimintaan omien taitotasojen rajoissa. Tiedän aina, mitä tai miten teet
  6. Pyydän aina tarvittaessa apua ohjaajilta tai Reeniksen henkilökunnalta
  7. Puhelimen käyttö ohjausten aikana kielletty, poislukien omien temppujen kuvaaminen vapaa-ajalla

Infoa ilmoittautuneille:

Kurssilaisille lähetetään lisää infoa ennen kurssien alkua. Mikäli olet onnistuneesti maksanut kurssin, olette päässeet kyseiselle kurssille. Löydät valitsemasi kurssin tilausvahvistuksesta, jonka kuitti on oston jälkeen tullut sähköpostiisi.

Missä?

Alvar Aallon Katu 1, 90520 Oulu. Oulun Kiipeilykeskusta vastapäätä, Toppilan Salen vieressä. Alvar Aallon Kadun parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista. Vältäthän pysäköimistä Salen ja Kiipeilykeskuksen parkkipaikoille.

Miten varustaudun ohjatuille tunneille? Mitä mukaan?

Miten toimin saapuessani Reenikselle?

Hygienia- ja toimintaohjeet

Harjoitusajat

Poissaolot

Kaveri haluaisi kurssille mukaan, miten toimin?

Mikäli kurssilla on tilaa ja se ei ole loppuunmyyty, voi tutustumismahdollisuudesta kysyä Villeltä ville@reenis.fi. Kaikki kokeilut tulee aina sopia etukäteen! 

Miten saan lisätietoa kursseista?

Ryhmätoiminnasta vastaa Ville Lotvonen. Voit kysyä lisää soittamalla meille 086139199 tai laittamalla Villelle viestiä ville@reenis.fi. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Mikäli haluat tiedon uusista kursseista ensimmäisten joukossa tai ilmoittaudut varasijoille, jätä yhteystietosi oheisella lomakeella.