fbpx

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelua varten meillä on myynnissä yksittäisiä sisäänpääsyjä, sarjalippuja, kuukausikortteja ja kausikortti. Vapaaharjoitteluvuorolla on käytössä sillä hetkellä vapaat alueet. Tarkista viikkokalenterista varaukset. Pelkkä punttisali -50% alennuksella normaalista sisäänpääsystä.

Synttärit

Reeniksessä syntymäpäivien järjestäminen onnistuu vaivattomasti! Tarjoamme juhlijoille käyttöön synttäritilan, naposteltavaa sekä lapsia ja aikuisia liikuttavan hallimme aktiviteetteineen.

Reeniksellä järjestät liikunnalliset synttärit kaiken ikäisille

Kahvila ja RS Parks -kauppa

Meiltä löytyy kahvila, jossa tarjoillaan pientä purtavaa ja välipalaa sekä virvoitusjuomia. Kahvimme tulee suoraan Lehmus Roasterylta, joka on valittu Suomen parhaaksi paahtimoksi. Kahvilan yhteydessä sijaitsee Rs Parks kauppa, josta voit ostaa mukaasi vaikka Reeniksen lippikset ja t-paidat tai kuntoiluvälineitä. Reeniksen kassalta on mahdollista saada mukaan myös RS Parksin nettikaupan tuotteita.

Yksityisohjaus ja ohjatut ryhmät

Reeniksellä on mahdollista saada myös yksityisohjausta itsellesi, joukkueellesi, työporukalle tai vaikkapa polttariporukalle! Oletko joskus halunnut vaikka oppia parkourin tai trampoliinin perusteita? Kenties voltin tai takaperinvoltin tekoa? Yksityisohjaus on loistava mahdollisuus syventyä eri asioihin tunnin ajaksi! Yksityisohjauksen tuntihinta alkaen 70€. Muista varata ohjatut tunnit etukäteen. Tarjoamme myös ohjattua tutustumiskäyntiä, lue lisää nettikaupastamme!

Seurat

Oheisharjoittelu, vapaaharjoittelu, ohjattuja treenejä, joukkueen virkistyspäivät tai vaikkapa kauden päättäjäiset. Reenis tarjoaa kaikkea näitä!

Yritykset

Reeniksellä onnistuu virkistyspäivät, tyky-päivät, liikuntailtapäivät, tiimipäivät, kokoukset, pikkujoulut, asiakastapahtumat sekä kortit yritysten työntekijöille. Räätälöimme ohjelmat jokaiselle sopivaksi. Lue lisää ja varaa yrityksellesi liikunnallinen virkistyspäivä!

Reenis tarjoaa monipuolisesti erilaisia liikuntapalveluja lapsista aikuisiin

Koulut ja päiväkodit

Meillä voivat liikkua myös pienemmät lapset valvotusti. Kysy tarjous ryhmällesi. Ryhmillä mahdollisuus päästä liikkumaan jo klo 9.00 alkaen.

PT-jäsenyys, fysioterapeutit, perhetyö

Reeniksellä personal trainerit ja fysioterapeutit voivat tulla treenauttamaan ja liikuttamaan asiakkaitaan, jolloin ainoastaan asiakas maksaa sisäänpääsyn. Myös pienryhmävalmennukset onnistuvat tiloissamme! Sisäänpääsymaksulla saat käyttöösi myös Reeniksen koko kattavan valikoiman erilaisia välineitä esimerkiksi tasapainon kehittämistä varten. Kysy lisää ville@reenis.fi

Joogastudio

Uusi joogasali on avattu syksyllä 2022 Reeniksen punttisalin ja taitoliikuntatilan yhteyteen. Tila on valoisa ja avara ja soveltuu sekä viikotunneille että workshopeille.

Vuokraamme joogastudioamme myös ulkopuoliseen käyttöön. Kysy mahdollisuuksista ja pyydä tarjous info@reenis.fi.

Erityisryhmät

Kuntoutujat, fysioterapia, perhetyö, jne. kysy tarjous liikuntatilamme käytöstä! info@reenis.fi

Liitot ja järjestöt

Kysy lisää info@reenis.fi tai soita meille 08 613 9199 !