Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelua varten meillä on myynnissä yksittäisiä sisäänpääsyjä, sarjalippuja, kuukausikortteja ja kausikortti. Vapaaharjoitteluvuorolla on käytössä sillä hetkellä vapaat alueet, viikkokalenteri tulossa. Pelkkä punttisali -50% alennuksella normaalista sisäänpääsystä.

Synttärit – lue lisää!

Reeniksessä syntymäpäivien järjestäminen onnistuu vaivattomasti! Tarjoamme juhlijoille käyttöön synttäritilan, naposteltavaa sekä lapsia ja aikuisia liikuttavan hallimme aktiviteetteineen. Katso synttärihinnat ja lisätiedot!

Reeniksellä järjestät liikunnalliset synttärit kaiken ikäisille

Kahvila ja Rs Parks – kauppa

Meiltä löytyy kahvila jossa tarjoillaan pientä purtavaa ja välipalaa sekä virvoitusjuomia. Kahvimme tulee suoraan Lehmus Roasterylta joka on valittu Suomen parhaaksi paahtimoksi. Kahvilan yhteydessä sijaitsee Rs Parks kauppa josta voit ostaa mukaasi vaikka Reeniksen lippikset ja t-paidat. Reeniksen kassalta on mahdollista saada mukaan myös Rs Parksin nettikaupan tuotteita: http://www.rsparks.fi/

Yksityisohjaus ja ohjatut ryhmät

Reeniksellä on mahdollista saada myös yksityisohjausta itsellesi, joukkueellesi, työporukalle tai vaikkapa polttariporukalle! Oletko joskus halunnut vaikka oppia parkourin tai trampoliinin perusteita? Kenties voltin tai takaperinvoltin tekoa? Yksityisohjaus on loistava mahdollisuus syventyä eri asioihin tunnin ajaksi! Yksityisohjauksen tuntihinta alkaen 70€. Muista varata ohjatut tunnit etukäteen. Tarjoamme myös ohjattua tutustumiskäyntiä, lue lisää nettikaupastamme!

Seurat

Oheisharjoittelu, vapaaharjoittelu, ohjattuja treenejä, joukkueen virkistyspäivät tai vaikkapa kauden päättäjäiset. Reenis tarjoaa kaikkea näitä!

Yritykset –  lue lisää!

Virkistyspäivät, tyky-päivät, Liikuntailtapäivät, tiimipäivät, kokoukset, pikkujoulut, asiakastapahtumat, kortit yritysten työntekijöille. Räätälöimme ohjelmat jokaiselle sopivaksi. Lue lisää ja varaa yrityksellesi liikunnallinen virkistyspäivä!

Reenis tarjoaa monipuolisesti erilaisia liikuntapalveluja lapsista aikuisiin

Koulut ja päiväkodit – lue lisää!

Meillä voivat liikkua myös valvotusti pienemmät lapset. Kysy tarjous ryhmällesi. Ryhmillä mahdollisuus päästä liikkumaan jo klo 9.00 alkaen. Lue lisää!

PT-jäsenyys ja fysioterapeutit

Reeniksellä Personal Trainerit ja fysioterapeutit voivat tulla treenauttamaan asiakkaitaan, ainoastaan asiakas maksaa sisäänpääsyn. Myös pienryhmävalmennukset onnistuvat tiloissamme! Sisäänpääsymaksulla saat käyttöösi myös Reeniksen koko kattavan valikoiman erilaisia välineitä esimerkiksi tasapainon kehittämistä varten. Kysy lisää ville@reenis.fi

Erityisryhmät

Kuntoutujat, fysioterapia, perhetyö, jne. kysy tarjous liikuntatilamme käytöstä! ville@reenis.fi

Liitot ja järjestöt

Kysy lisää ville@reenis.fi tai soita meille 050 438 2400!