fbpx

Luova liikuntasali kouluryhmän käyttöön alkaen 9 € / hlö

Reenis tarjoaa monipuolisen ja hauskan ympäristön liikuntatunnin viettoon

Meillä vietetään liikuntatunti trampoliinilla hyppien, joustopermannolla voltteja harjoitellen tai vaikkapa toiminnallisella salilla treenaten lihaskuntoa. Reenis sopii hyvin myös luokkaretkikohteeksi! Reenis on monipuolinen ja muokattava ympäristö, joka kannustaa liikkumaan, pitämään hauskaa ja kokeilemaan. Meillä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Reeniksellä kouluryhmä voi viettää liikuntatuntia, liikuntailtapäivää, luokkaretkeä tai jopa yökoulua. Tarjoamme myös ohjattuja liikuntatunteja ja lajikokeiluja – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kuinka varaan liikuntatunnin, yökoulun, leirikoulun tai tapahtuman koululaisilleni?

Yökyläilyn varaus ja vapaat ajat suoraan täältä!

Voit kysyä lisätietoja ja varata ryhmällesi ajan ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@reenis.fi tai puhelimitse 08 86139199.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.


  Meillä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä

  Mitä Reeniksellä voi harrastaa?

  Meillä onnistuu temppuilu trampoliinista parkouriin sekä tehokas treeni toiminnallisella kuntosalilla. Meillä oppilaat voivat rakentaa vaikka oman ninjaradan tai opetella sirkustaitoja ilma-akrobatiasta jonglööraukseen ja yksipyöräiseen.

  Pääseekö Reeniksellä kiipeilemään?

  Voitte järjestää myös yhteistä puuhaa naapurimme Oulun Kiipeilykeskuksen kanssa, tarvittaessa hoidamme kummankin puolen käynnit samalla laskulla!

  Mihin aikaan ja paljon maksaa? Voiko Reeniksen saada yksityiskäyttöön?

  Kouluryhmät pystyvät saapumaan Reenikselle klo 8.00 alkaen. Koululaisten ryhmähinta on alkaen 9 € per oppilas. Kysy yksityiskäytöstä tarjous erikseen yllä olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@reenis.fi

  Ryhmä liikkuu Reeniksellä ohjattuna opettajan valvonnassa. Opettajat ja ohjaajat liikkumaan ilmaiseksi!

  Kuinka kauan Reeniksellä voi olla? Voiko Reeniksellä ruokailla?

  Suosittelemme käyntejä klo 9-12 tai 12-14 välillä, jos haluat yksityisvarauksen. Käynnin suosituspituus on noin 1,5-2h ryhmän iästä riippuen.

  Reenikselle voi tuoda omia eväitä, ja meiltä voi kysyä myös tarjousta lämpimän lounaan tai välipalan tarjoiluun.

  Kuinka paljon Reenikselle sopii koululaisia?

  Reenikselle sopii hyvin liikkumaan hyvin vielä 50-60 osallistujan porukka, joten mukana voi olla useampikin luokka. Tätä suuremmalla ryhmällä on myös mahdollista tulla.

  Miten maksu onnistuu?

  Kouluryhmät voivat maksaa käyntinsä paikan päällä käteisellä tai kortilla, myös verkkolaskutus onnistuu.

  Voiko Reenikselle jäädä koulukäynnin jälkeen?

  Voi jäädä! Tästä ja kertalipun hinnasta pitää sopia etukäteen ennen käyntiä opettajan kanssa, jos tämä on koulun puolesta mahdollista.

  Missä?

  Meri-Toppilassa osoitteessa Alvar Aallon Katu 1. Toppilan Salen vieressä ja Kiipeilykeskusta vastapäätä! Meille on helppo tulla myös bussilla; pysäkit 1865 ja 1866 sijaitsevat noin 300 m päässä Reenikseltä.

  Meiltä löytyy runsaasti myös ilmaista parkkitilaa.