fbpx

Luova liikuntasali kouluryhmän käyttöön

Reenis tarjoaa monipuolisen ja hauskan ympäristön liikuntatunnin viettoon

Meillä vietetään liikuntatunti trampoliinilla hyppien, joustopermannolla voltteja harjoitellen tai vaikkapa toiminnallisella salilla treenaten lihaskuntoa. Reenis sopii hyvin myös luokkaretkikohteeksi! Reenis on monipuolinen ja muokattava ympäristö, joka kannustaa liikkumaan, pitämään hauskaa ja kokeilemaan. Meillä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä. Reeniksellä kouluryhmä voi viettää liikuntatuntia, liikuntailtapäivää, luokkaretkeä tai jopa yökoulua. Tarjomme myös ohjattuja liikuntatunteja ja lajikokeiluja – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kuinka varaan liikuntatunnin, yökoulun, leirikoulun tai tapahtuman koululaisilleni?

Voit kysyä lisätietoja ja varata ryhmällesi ajan ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse info@reenis.fi tai puhelimitse 08 86139199.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.


  Meillä opitaan uusia taitoja turvallisessa ympäristössä

  Mitä Reeniksellä voi harrastaa?

  Meillä onnistuu temppuilu trampoliinista parkouriin sekä tehokas treeni toiminnallisella kuntosalilla. Meillä oppilaat voivat rakentaa vaikka oman ninjaradan tai opetella sirkustaitoja ilma-akrobatiasta jonglööraukseen ja yksipyöräiseen.

  Mihin aikaan ja paljon maksaa? Voiko Reeniksen saada yksityiskäyttöön?

  Kouluryhmät pääsevät Reenikselle klo 8.00 alkaen, myös yökyläily on mahdollista. Koululaisten ryhmähinta on alkaen 8 € per oppilas. Ryhmä liikkuu Reeniksellä ohjattuna opettajan valvonnassa ja ryhmällä on käytössä Reeniksen kaikki aktiviteetit. Muistathan varata ryhmälle ajan ennakkoon. Opettajat pääsevät ilmaiseksi! Mikäli haluat Reeniksen yksityiskäyttöön, voit kysyä tästä lisää sähköpostitsetse tai soittamalla.

  Kuinka paljon Reenikselle sopii koululaisia?

  Reenikselle sopii helposti muutama luokka, meillä onnistuu siis vierailu isommallakin ryhmällä!

  Kuinka kauan Reeniksellä voi olla?

  8€ hintaan Reeniksellä pääsee liikkumaan kahdeksi tunniksi.

  Miten maksu onnistuu?

  Kouluryhmät voivat maksaa käyntinsä paikan päällä käteisellä tai kortilla, myös verkkolaskutus onnistuu!

  Voiko Reenikselle jäädä koulukäynnin jälkeen?

  Voi jäädä! Tästä ja kertalipun hinnasta pitää sopia etukäteen ennen käyntiä opettajan kanssa, jos tämä on koulun puolesta mahdollista.

  Missä?

  Meri-Toppilassa osoitteessa Alvar Aallon Katu 1. Toppilan Salen vieressä ja Kiipeilykeskusta vastapäätä! Meille on helppo tulla myös bussilla; pysäkit 1865 ja 1866 sijaitsevat noin 300 m päässä Reenikseltä.

  Meiltä löytyy runsaasti myös ilmaista parkkitilaa.