fbpx

Reenis tarjoaa Taitoc-taitoharjoittelupaketteja seuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille

Taitoc-kokonaisuudet myydään 10-15 kerran setteinä ja paketteja on mahdollista myös räätälöidä harrastettavaa lajia silmällä pitäen.

Mikä Taitoc?

 • Taitoc-konsepti rakentuu kokonaisvaltaisesta motoristen perustaitojen oppimisen polusta, joka kattaa niin lapset, aikuiset, ikääntyvät kuin huippu-urheilijatkin. Motoristen perustaitojen oppimisen polku on avattu konkreettisesti harjoitusohjelmien sekä harjoitekehittelyjen kautta selkeiksi koulutuskokonaisuuksiksi. Koulutuskokonaisuudet mahdollistavat osaamisen kehittämisen ja tarjoavat laaja-alaiset harjoitusohjelmat tukemaan laadukasta motoristen perustaitojen opettamista. Monipuoliset kehittymisen seuranta -kokonaisuudet varmistavat osaamisen yksilöllisen oppimisen polun rakentamiseen sekä oppimisen tunnistamista.
 • Yhden kerran kesto 60 min
 • Lisätietoa paketeista ja niiden sisällöstä voit käydä katsomassa täältä

Milloin ja missä?

Ohjausajat sovitetaan aina Reeniksen ja paketin ostajan kesken. Paketit ohjataan aina taitotilassa Reenis Gym:n vieressä

Mikä on minun porukalleni sopiva paketti? Vaihtoehdot:

 • Taitoc Perustaito 1-2
  Perustaito-kokonaisuus sisältää työkalut monipuolisen liikepankin rakentamiseen ja päivittämiseen sekä kokonaisvaltaisen liikehallinnan kehittämiseen. Pääteemat Perustaito-kokonaisuudessa ovat kehonhallinta, loikkaaminen, hyppääminen, ponnistaminen, alastulot, juoksutekniikka, suunnanmuutokset sekä pariketteryys/kamppailut. Lisäksi harjoituksiin on integroitu pallonkäsittelyosiot, joiden kautta harjoitellaan heittämisen ja kiinniottamisen liikemalleja.
 • Taitoc Hallintataito 1-2
  Hallintataito-kokonaisuus perustuu liikepankin optimaaliseen hyödyntämiseen ja luovaan käyttöön vaihtelevissa ympäristöissäPääteemat Hallintataito-kokonaisuuksissa ovat kehonhallinta-, hyppy- ja liikeyhdistelmät, tasapaino, juoksutekniikka, suunnanmuutokset ja havainnointi sekä liikerytmit. Lisäksi harjoituksiin on integroitu pallonkäsittelyosiot, joiden kautta harjoitellaan heittämisen ja kiinniottamisen liikemalleja. Hallintataito-kokonaisuus perustuu Perustaito-kokonaisuuden kautta opittujen liikkeiden hyödyntämiseen sekä uusien haastavien liikemallien kehittämiseen. Yksittäiset liikesuoritukset vaihtuvat monipuolisiin liikeyhdistelmiin, jotka tuovat taitoharjoitteluun useita uusia motivoivia liikehaasteita liikkujien ratkaistaviksi. Hallintataito-kokonaisuuden sisällöt linkittyvät selkeästi eri lajien taitovaatimusten kanssa ja luovat selkeän siirtymän motorisista perustaidoista kohti eri lajien taitovaatimuksia.
 • Taitoc for Life
  Taitoc for Life-kokonaisuus perustuu liikepankin aktivointiin ja kehittämiseen sekä fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen. Harjoituskokonaisuus huomioi arjessa tarvittavien liikemallien kehittämisen ja luo progressiivisen taitojen kehittämisen polun turvaamaan aktiivista ja turvallista toimintaa arjessa. 

Paketin hinta

Paketit hinnoitellaan aina pakettikohtaisesti. Kysy tarjous info@reenis.fi

Kenelle taitoharjoittelu sopii?

 • Suositusikä ohjattaville noin 8:sta vuodesta ylöspäin.
 • Paketit voidaan räätälöidä tarpeita vastaaviksi
 • Lajiin katsomatta Taitoc-harjoittelusta hyötyvät kaikki. Perusliikuntataidot toimivat pohjana kaikelle liikkumiselle.

Kuinka varaan taitoharjoittelupaketin?

Voit kysyä lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla info@reenis.fi tai puhelimitse 08 6139199.