fbpx

Liikunnallinen virkistyspäivä – luovaa liikuntaa

Virkistyspäivä Oulu, tyky päivä Oulu

Reenis soveltuu erinomaisesti liikuntapainoitteisen virkistyspäivän viettoon!

Meillä järjestät liikunnalliset virkistyspäivät, tyky-päivät, liikuntailtapäivät, kokoukset, pikkujoulut tai vaikkapa asiakastapahtumat. Hauskoja kisailuja, koordinaatiota kehittäviä tasapainohaasteita, raakaa lihaskuntotreeniä tai vaikkapa kaikkea näitä – räätälöimme ohjelmat jokaiselle ryhmälle sopivaksi!

Räätälöimme virkistyspaketin ryhmän toiveiden mukaiseksi

Reeniksen virkistyspaketti

Reeniksen joogapaketti

Reeniksen virkistyspaketti on nyt mahdollista saada myös perinteisellä joogalla tai ilmajoogalla uudella studiollamme. Kokeilkaa vaikka kasvo- tai skumppajoogaa! Mikäli ryhmäkoko on iso, suosittelemme jakamaan ryhmän 2 osaan. Ilmajoogan maksimi henkilömäärä on 9 henkeä kerrallaan. Tarjolla on myös rentoutumisharjoitusta sekä työhyvinvoinnin teoriaa ja harjotteita.

Nerf-sota

Kaipaatteko kahvipöytää keskusteltavaa? Nerf-sodasta riittää jutun juurta pitkäksi aikaa! Aseet ja suojalasit löytyy noin 15 hengelle ja ammuksia niin paljon kuin ladata jaksaa. Rakentakaa porukalla tai joukkueina kaupunki esteineen ja ratkokaa mestaruus.

Milloin voimme tulla virkistäytymään?

Voimme järjestää virkistyspäivän arkena ja viikonloppuna mihin aikaan tahansa, myös aamupäivällä ja illalla. Ota yhteyttä ja katsotaan teille sopiva aika kalenterista.

Voiko Reeniksen varata yksityiskäyttöön?

Kyllä, voitte varata koko Reeniksen tilat käyttöönne normaaliaukioloaikojen ulkopuolella. Voitte vaikka järjestää hauskan tapahtuman yrityksen työntekijöille perheineen. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Sopiiko tyky-paketti myös muillekin kuin aktiiviliikkujalle?

Kyllä. Räätälöimme paketin sisällön ryhmän toiveiden ja tason mukaisesti.

Kuinka varaan virkistyspäiväpaketin?

Voit kysyä lisätietoja ja varata virkistyspäivän ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla info@reenis.fi tai puhelimitse 08 6139199.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.