fbpx

Tietoa Reeniksen väestä

Reenis on yksityisessä omistuksessa oleva liikuntahalli. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti tekemistä eri lajien harrastajille ammattitason puitteissa!

Yrittäjät

Reeniksen taustalla on yrittäjät Janne Järvenpää, Anssi Laamanen, Matti Möttönen ja Timo Tick. He omistavat myös RS Parks Oy:n, joka suunnittelee ja rakentaa kesä-, talvi- ja sisäympäristöihin rakennettuja suorituspaikkoja sekä valmistaa ja myy erilaisia liikuntavälineitä. Heillä on useiden vuosien kokemus luovasta liikunnasta ja liikuntapaikkojen toteuttamisesta.

Työntekijät

Reenis henkilökunta Ville Lotvonen

Ville Lotvonen

Reeniksen hallipäällikkö. Ville vastaa päivittäisten toimintojen pyörittämisestä ja kaikista ryhmien toimintaan tai Reeniksen kehittämiseen liittyvästä. Ville on erikoistunut ohjaamaan erilaisia temppulajeja ja Villeen törmäätkin varmasti jossain vaiheessa mikäli osallistut Reeniksen ohjatuille kursseille kuten Parkour ja freerunning, trampoliini, aikuisten akrobatian ja temppuilun perusteet. Koulutus Liikunnanohjaaja AMK. Villen tavoittaa sähköpostilla ville (at) reenis.fi.

Reenis henkilökunta Satu-001

Satu

Satu on meidän toinen liikunnanohjaaja (AMK) ja hän voimistelee Suomen Team Gym -maajoukkueessa. Satu ohjaa pääsääntöisesti harrastevoimistelu ja 5-6-vuotiaiden temppuryhmää. Satulla on pitkä kokemus voimistelulajien harrastamisesta ja valmentamisesta. Mikäli haluat vinkkejä voimisteluliikkeisiin tai harjoitteluun nykäise Satua hihasta.

Reenis henkilökunta Lyydia Peltomäki

Lyydia

Suomessa sekä maailmalla tramppaskenessä tunnettu taitava lukio-ikäinen tramppaaja. Lyydia ohjaa trampoliiniryhmiä ja hänet voi myös usein viikonloppuisin bongata kassalta. Häneltä kannattaa kysyä vinkkejä varsinkin G-tramp temppuihin.

Reenis henkilökunta Mikko Metso

Mikko

Tulevaisuuden koodaaja-ammattilainen ja pitkään trikkausta harrastanut Oulun kovin kierteiden tekijä! Mikon bongaat usein kassalta tai valvomasta asiakkaita. Mikolla on insinöörin tarkka silmä ja Mikolta kannattaakin käydä kysymässä vinkkejä erilaisten volttien tekoon niin maalla kuin trampalla.

Reenis henkilökunta Anne-001

Anne

Rautainen myynnin ammattilainen, aina iloinen ja valmis uusiin haasteisiin. Anne on erityisen innokas lautailulajien harrastaja, Annelta kannattaakin kysyä vinkkiä vaikka wake-kaapelille tai rengastrapetsille!

Melvin

Ex -kuparelaskija ja lukiolainen, joka on ollut kesäisin leireillä apuohjaajana ja tarvittaessa töissä muuloinkin.

Tatu

Kova luu trampoliinilla ja voimistelussa. Tatu toimii apuohjaajana Reeniksen ryhmissä.

Viljo

Nuori innokas freestyle-trampoliini harrastaja ja yksi Reeniksen ensimmäisistä asiakkaista. Välillä hänet löytää myös tiskin toiselta puolelta.