fbpx

Tietoa Reeniksen väestä

Reenis, Reeniseppo Oy – 2928998, on yksityisessä omistuksessa oleva liikuntahalli.. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti tekemistä eri lajien harrastajille ammattitason puitteissa!

Yrittäjät

Reeniksen taustalla on yrittäjät Janne Järvenpää, Anssi Laamanen, Matti Möttönen ja Timo Tick. He omistavat myös RS Parks Oy:n, joka suunnittelee ja rakentaa kesä-, talvi- ja sisäympäristöihin rakennettuja suorituspaikkoja sekä valmistaa ja myy erilaisia liikuntavälineitä. Heillä on useiden vuosien kokemus luovasta liikunnasta ja liikuntapaikkojen toteuttamisesta.

Työntekijät

Reenis henkilökunta Ville Lotvonen

Ville Lotvonen

Reeniksen hallipäällikkö. Ville vastaa päivittäisten toimintojen pyörittämisestä ja kaikista ryhmien toimintaan tai Reeniksen kehittämiseen liittyvästä. Ville on erikoistunut ohjaamaan erilaisia temppulajeja, kuten Parkour ja freerunning, trampoliini, aikuisten akrobatian ja temppuilun perusteet. Koulutus Liikunnanohjaaja AMK. Villen tavoittaa sähköpostilla ville (at) reenis.fi.

Reenis henkilökunta Anne-001

Anne

Reeniksen palvelupäällikkö. Rautainen myynnin ammattilainen, aina iloinen ja valmis uusiin haasteisiin. Anne on erityisen innokas lautailulajien harrastaja, Annelta kannattaakin kysyä vinkkiä vaikka wake-kaapelille tai rengastrapetsille!

Reenis henkilökunta Satu-001

Satu

Satu on meidän toinen liikunnanohjaaja (AMK) ja hän voimistelee Satun vastuulla on harrastevoimisteluryhmät. Satulla on pitkä kokemus voimistelulajien harrastamisesta ja valmentamisesta. Mikäli haluat vinkkejä voimisteluliikkeisiin tai harjoitteluun nykäise Satua hihasta tai kysy mahdollisuutta vaikka yksityisohjaukseen!

Reenis henkilökunta Lyydia Peltomäki

Lyydia

Suomessa sekä maailmalla tramppaskenessä tunnettu taitava tramppaaja. Lyydia vastaa trampoliiniryhmistä ja hänet voit bongata usein myös kassalla. Häneltä kannattaa kysyä vinkkejä varsinkin G-tramp temppuihin.

Reenis henkilökunta Mikko Metso

Mikko

Tulevaisuuden koodaaja-ammattilainen ja pitkään trikkausta harrastanut Oulun kovin kierteiden tekijä! Mikon bongaat usein kassalta tai valvomasta asiakkaita. Mikolla on insinöörin tarkka silmä ja Mikolta kannattaakin käydä kysymässä vinkkejä erilaisten volttien tekoon niin maalla kuin trampalla.

Emilia

Reeniksen vanha tramppakurssilainen, iloinen ja kannustava ohjaaja trampparyhmissä.

Viljo

Nuori innokas freestyle-trampoliini harrastaja ja yksi Reeniksen ensimmäisistä asiakkaista. Välillä hänet löytää myös tiskin toiselta puolelta.

Elina

Harrastevoimisteluryhmien vastuuvetäjä

Mette

Tiistain parkour-ryhmien apuohjaaja

Venla S

Venla O