fbpx

Tietoa Reeniksen väestä

Reenis, Reeniseppo Oy – 2928998, on yksityisessä omistuksessa oleva luova liikuntasali.. Tavoitteenamme on tarjota monipuolisesti tekemistä eri lajien harrastajille ammattitason puitteissa!

Yrittäjät

Reeniksen taustalla on yrittäjät Janne Järvenpää, Matti Möttönen ja Timo Tick. He omistavat myös RS Parks Oy:n, joka suunnittelee ja rakentaa kesä-, talvi- ja sisäympäristöihin rakennettuja suorituspaikkoja sekä valmistaa ja myy erilaisia liikuntavälineitä. Heillä on useiden vuosien kokemus luovasta liikunnasta ja liikuntapaikkojen toteuttamisesta.

Työntekijät

Reenis henkilökunta Ville Lotvonen

Ville Lotvonen

Reeniksen hallipäällikkö. Ville vastaa päivittäisten toimintojen pyörittämisestä ja kaikista ryhmien toimintaan tai Reeniksen kehittämiseen liittyvästä. Ville on erikoistunut ohjaamaan erilaisia temppulajeja, kuten Parkour ja freerunning, trampoliini, aikuisten akrobatian ja temppuilun perusteet. Koulutus Liikunnanohjaaja AMK. Villen tavoittaa sähköpostilla ville (at) reenis.fi.

Reenis henkilökunta Satu-001

Satu

Satu on meidän toinen liikunnanohjaaja (AMK) ja entinen Suomen TeamGym maajoukkueen jäsen. Satun vastuulla on voimisteluryhmät. Satulla on pitkä kokemus voimistelulajien harrastamisesta ja valmentamisesta. Mikäli haluat vinkkejä voimisteluliikkeisiin tai harjoitteluun, nykäise Satua hihasta tai kysy mahdollisuutta vaikka yksityisohjaukseen!

Emilia

Reeniksen vanha tramppakurssilainen, iloinen ja kannustava ohjaaja trampparyhmissä.

Viljo

Nuori innokas freestyle-trampoliini harrastaja ja yksi Reeniksen ensimmäisistä asiakkaista. Välillä hänet löytää myös tiskin toiselta puolelta.

Mette

Temppujumppien ja perjantain harrastevoimisteluryhmän vastuuvetäjä

Venla

Sponsoriurheilijat

Viljo Vaskivuo

Viljo on Oulusta kotoisin oleva 18-vuotias freestyle-trampoliinin harrastaja. Trampoliiniharrastuksen lisäksi hän viihtyy kuntosalilla. Viljo on tullut GtGamesin kutsukilpailussa sijalle 1! Tämän lisäksi hän on toinen ihminen maailmassa, joka on tehnyt kaksi 6 volttia omista vauhdeista. Viljon voit nähdä Reeniksellä ohjaamassa trampparyhmiä sekä harjoittelemassa omia temppuja.

Janni Joenväärä

Janni on Oulusta kotoisin oleva 13-vuotias lumilautailija, joka viihtyy myös vesilaudan ja skeitin päällä. Janni on voittanut yhden kansainvälisen Rookie tourin, 4 SM-kultaa sekä 3 QKLS-tour ranking voittoa! Taitoa ja fyysisiä ominaisuuksia Janni kehittää mielellään Reeniksen trampoliineilla ja kuntosalilla.