Reeniksen perhevuoro

Perhevuoro La-Su klo 10-12

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-12 Reeniksellä on perhevuoro, jolloin on oiva mahdollisuus tulla myös perheen pienempien peuhaamaan Reenikselle. Lisäksi perhevuoroja pyritään pitämään myös koulujen loma-aikoina. Näistä vuoroista tiedotetaan Reeniksen nettisivuilla ja somekanavissa. Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan.

Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Tämän vuoksi enintään 3 lasta per aikuinen. Käytössä on kuntosalia lukuunottamatta koko Reeniksen tilat ja välineet. Suositeltu lasten ikä perhevuorolle 0-9-vuotta. Tätä vanhempien on paras liikkua yleisellä vuorolla. Perhevuorolle vain omien lasten kanssa!

Perhevuoron hinta on 8 € / lapsi. Alle 2-vuotiaat ja lasten vanhemmat ilmaiseksi. Muista täyttää turvaohje ennen ensimmäistä käyntiäsi, tällöin asiointi meillä on sujuvampaa!

Muista ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sukat sekö juomapullo!

Liikuntaa perheen pienemmille

Tärkeimpiä sääntöjä:

  • Vanhempi liikkuu aina lapsen kanssa, lasta ei saa jättää yksin liikunta-alueelle
  • Yksi kerrallaan trampoliinilla
  • Tarkista aina ennen volttimonttuun hyppäämistä ,että edessä ei ole ketään, eikä kukaan ole hyppäämässä vierestä samaan aikaan
  • Muista tutustua sääntöihin
  • Kysy aina apua/neuvoa henkilökunnalta