fbpx

Reeniksen perhevuoro

Lauantai & Sunnuntai klo 10.30-12.00

Perhevuorolla on oiva mahdollisuus tulla myös perheen pienempien peuhaamaan Reenikselle. Perhevuoro järjestetään lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-12.00.

Perhevuoro on hyvä tilaisuus perheen pienemmille tulla tutustumaan Reenikseen ja viettämään laatuaikaa vanhempien kanssa. Lisäksi perhevuoroja pyritään pitämään myös koulujen loma-aikoina. Näistä vuoroista tiedotetaan Reeniksen nettisivuilla ja somekanavissa. Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan.

Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa, minkä vuoksi yhdellä aikuisella voi olla mukanaan enintään 3 lasta. Käytössä on kuntosalia lukuunottamatta koko Reeniksen tilat ja välineet. Suositeltu lasten ikä perhevuorolle on 1-9 vuotta. Tätä vanhempien on paras liikkua yleisellä vuorolla. Perhevuorolle vain omien lasten kanssa!

Perhevuoron hinta on 8 € / lapsi. Alle 2-vuotiaat ja lasten vanhemmat ilmaiseksi maksavien sisarusten mukana. Muista täyttää turvaohje ennen ensimmäistä käyntiäsi, tällöin asiointi meillä on sujuvampaa!

Muista ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sukat sekä juomapullo!

Liikuntaa perheen pienemmille

Tärkeimpiä sääntöjä:

  • Vanhempi liikkuu aina lapsen kanssa. Lasta ei saa jättää yksin liikunta-alueelle
  • Yksi kerrallaan trampoliinilla
  • Tarkista aina ennen volttimonttuun hyppäämistä, että edessä ei ole ketään, eikä kukaan ole hyppäämässä vierestä samaan aikaan
  • Muista tutustua muihin sääntöihin paikan päällä
  • Kysy aina apua/neuvoa henkilökunnalta