Reeniksen perhevuoro

Perhevuoro La-Su klo 10-12

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-12 Reeniksellä on perhevuoro, jolloin on oiva mahdollisuus tulla myös perheen pienempien peuhaamaan Reenikselle. Lisäksi perhevuoroja pyritään pitämään myös koulujen loma-aikoina. Näistä vuoroista tiedotetaan Reeniksen nettisivuilla ja somekanavissa. Reenis on oiva paikka harjoitella monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja kuperkeikoista vaikeampaan akrobatiaan.

Perhevuoro tarjoaa lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Tämän vuoksi enintään 3 lasta per aikuinen. Käytössä on kuntosalia lukuunottamatta koko Reeniksen tilat ja välineet. Suositeltu lasten ikä perhevuorolle 0-9-vuotta. Tätä vanhempien on paras liikkua yleisellä vuorolla. Perhevuorolle vain omien lasten kanssa!

Perhevuoron hinta on 7 € / lapsi. Alle 2-vuotiaat ja lasten vanhemmat ilmaiseksi. Muista täyttää turvaohje ennen ensimmäistä käyntiäsi, tällöin asiointi meillä on sujuvampaa!

Muista ottaa mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja sukat!

Liikuntaa perheen pienemmille

Tärkeimpiä sääntöjä:

  • Vanhempi liikkuu aina lapsen kanssa, lapsea ei saa jättää yksin liikunta-alueelle
  • Yksi kerrallaan trampoliinilla
  • Tarkista aina ennen volttimonttuun hyppäämistä että edessä ei ole ketään, eikä kukaan ole hyppäämässä vierestä samaan aikaan
  • Muista tutustua sääntöihin
  • Kysy aina apua/neuvoa henkilökunnalta