Reenis yksityisvaraus

Mitä haluat muistaa poikkeusajan joulusta? – Reeniksen voi varata nyt omaan käyttöön!

Reeniksen voi varata nyt omaan käyttöön! Luovaliikuntasali Reenis on loppiaiseen 6.1. saakka avoinna vain yksityisvuoroille. Samalla liikunnallisille perheille ja poikkeusolot huomioiden kaveriporukoille avautuu poikkeuksellinen mahdollisuus saada koko Reenis omaan käyttöön. Kahden tunnin yksityisvuorojen hinnat alkavat 79 eurosta. Maksu kattaa myös privaattitreenit toiminnallisessa liikuntasalissa. Reeniksen on voinut jo aiemmin varata viikonloppuisin yön ajaksi, ja yökylävaraukset ovat […]

Reenis parkour alue lohiportaat monkey bar apinatikkaat salmon ladder

Opiskelijalle alennettu hinta arki-iltaisin

Jatkossa meille pääsee opiskelijakortilla joka arkipäivä 7 € hintaan klo 19 jälkeen! 7 € lipulla käytössäsi on koko Reenis. Opiskelijahinnat: Kertakäynti 12 €osta ennakkoon nettikaupasta Sporttipassilla 8€ kun saapuminen ennen klo 15.00 arkipäivinä* Kertakäynti 10€ kun saapuminen ennen klo 15.00 arkipäivinä* Kertakäynti 7€ klo 19 jälkeen arkipäivinä* * Tarjoukset eivät ole voimassa koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä.

Kevään 2021 lasten ryhmät ilmoittautuminen alkanut

Reeniksen kevään lasten ryhmiin on ilmoittautuminen käynnissä. Luvassa on ryhmiä niin trampoliinitaitojen kehittämiseen, parkouriin kuin voimisteluun. aikatauluja on hieman muutettu. Peruskursseja on tullut tarjolle lisää tramppa- ja parkour-ryhmissä. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieleistä kurssia, olethan yhteydessä meihin toivomuksien muodossa! Kevätkauden aikana ryhmät sisältävät 15 ohjausta ja kauden hinta on 179-209 € kurssista riippuen. Ryhmien […]

Torstaisin Perhevuoro

Torstaisin Perhevuoro Perhevuoron ystäville hyviä uutisia. Jatkossa meillä on perhevuoro myös arkena kerran viikossa. Vuoro on torstaisin klo 9.30-11. Hinta on vain 6 €/lapsi. Tervetuloa liikkumaan perheen pienempien kanssa ja vaikka nauttimaan samalla kuppi herkullista kahvia.

Reenis syyslomalla

Syysloman tiedote

Koululaisten syysloma on tänä vuonna viikolla 43 eli 17-25.10.2020.

Aukioloajat

Olemme viikonloppuisin auki normaalisti eli klo 12-18.

Arkisin olemme auki klo 12-21.
*Ikäraja klo 19 jälkeen yli 15 v.

Reenis parkour alue lohiportaat monkey bar apinatikkaat salmon ladder

Opiskelija alennukset syksy 2020

Ennen klo 15.00 opiskelijat pääsevät Reenikselle sisään opiskelijakortilla 10 € ja sporttipassilla 8 €. Muina aikoina opiskelijakortilla sisäänpääsy on 12 €.

1 2 3 6