Vietä vauhdikkaat synttärit Reeniksellä

Poikkeustilan johdosta Reeniksellä on tehty muutoksia synttäreiden hintoihin ja aikarajoihin, lue lisää tietoa alta

Reeniksellä järjestät liikunnalliset synttärit kaiken ikäisille, vauvasta vaariin!

Meillä käytössäsi on Reeniksen temppuiluun ja liikkumiseen kannustavat tilat, joissa synttäriväki saa purkaa energiaa ja pitää hauskaa! Reeniksellä voit kokeilla vaikka trampoliinihyppelyä, parkouria, volttimonttuun hyppäämistä, sirkusvälineitä, tasapainolautoja, yksipyöräistä jne. Voit myös varata synttärihuoneen, jossa synttäriporukka pääsee herkuttelemaan ja juhlistamaan syntymäpäiväsankaria omalla porukalla.

 • Käytössämme synttärihuoneet joihin huoneesta riippuen mahtuu 12 tai jopa yli 20 henkilöä, lisäpaikat mahdollisia. 2 kerroksen huoneessa on myös pieni keittiönurkkaus jääkaappipakastimella, kahvin- sekä vedenkettimellä ja mikrolla.
 • Tarjoilun synttärihuoneeseen voit ostaa meiltä tai tuoda omat eväät.
 • Reeniksen herkkutarjoilu (5€/hlö) sisältää sipsiä, karkkia, keksiä ja limukkaa sekä astiat. Herkkutarjoilun lisäksi voit tuoda mukanasi vapaasti myös omia tarjottavia.
 • Tarvittaessa vuokraamme myös astiat käyttöösi (10 €).
 • Aikuisista valvojista ei peritä maksua.
 • Huoneen siivous kuuluu huonevuokraan
Tarjoamme myös ohjattua synttäriliikuntaa

Mitä on muuttunut koronan vuoksi?

Olemme toistaiseksi avoinna 2h vuoroissa, tämän johdosta kaikki sisäänpääsyt maksavat 12€/hlö. Kuukausi-, vuosi ja sarjakorttien hintoja on myös muutettu. Muutoksen myötä synttäreiden hinnat ovat myös viikonloppuisin 12€/hlö(norm. 13,5€/hlö) ja synttärihuoneen saa käyttöön 2h ajaksi normaalin yhden tunnin hinnalla 40€/h.

Paljonko synttärit maksavat?

Sisäänpääsy

 • 12€/hlö, 1 valvoja ilmaiseksi.
 • Arkipäivä klo 18-> 13,5€
  • Reeniksen valvoja synttäreille 50 €/h

Synttärihuone

 • Syntärihuone Reenikselle maksaa 40 €/ 2h
 • Astioiden vuokra 10 €
 • Herkkutarjoulu 5€/hlö

Ohjaus

 • Ohjattu synttäriliikunta (45min) 100 €
  • Saatavilla ma-la

Muuta

Aikuisilla mahdollisuus käydä Reeniksen kuntosalilla synttäreiden yhteydessä 5 €/hlö.

Minkä ikäiset voivat viettää Reeniksellä synttäreitä?

Kaikenikäiset! Ilman aikuisen valvojan läsnäoloa synttärivieraiden tulee olla 10-vuotta täyttäneitä tai kuluvana vuonna 10-vuotta täyttäviä.

Vuonna 2005 syntyneiden ja nuorempien synttärit pitää järjestää aina ennen klo 18.00 arkisin ja viikonloppuisin. Mikäli toiminta on ohjattua tai paikalla on Reeniksen valvoja, voi synttärit järjestää myös klo 18.00 jälkeen. Synttärihuoneessa voi viettää aikaa klo 18.00 jälkeen.

Milloin synttäreitä voi järjestää Reeniksellä? Kuinka kauan synttärit kestävät?

Joka päivä! Vuonna 2005 syntyneiden ja nuorempien synttärit pitää järjestää aina ennen klo 18.00 arkisin ja viikonloppuisin. Mikäli synttäreihin ostetaan ohjausta tai valvontaa, voi synttärit järjestää myös klo 18.00 jälkeen. Alaikäiset voivat viettää aikaansa synttärihuoneessa myös klo 18.00 jälkeen.

Suosittelemme synttäreiden kestoksi noin 1,5-3h riippuen synttäriporukan iästä. Liikkumista voi jatkaa liikuntatiloissa myös synttärihuonevarauksen loppumisen jälkeen.

Ohjattua synttäriliikuntaa?

Ryhmille on mahdollista saada erikseen tilauksesta hauskoja pelejä, leikkejä ja kisoja sisältävä synttäripaketti. 45 minuutin synttäriohjaus maksaa 100€.

Maksaako valvova aikuinen?

Ei maksa, pelkästään valvovasta aikuisesta ei peritä erikseen maksua. Synttäreiden varaajien erikoisetuna toiminnallisen salin käyttö synttärivieraiden vanhemmille vain 5€/hlö!

Reenis tarjoaa synttäriväelle temppuiluun ja liikkumiseen kannustavat tilat

Monta synttärivierasta voin tuoda?

Reenikseen mahtuu helposti vaikka 50 vierasta. Synttärihuoneisiin mahtuu noin 12-25 henkilöä huoneesta riippuen.

Löytyykö synttärihuone?

2 huonetta, 2. kerroksen ja 3. kerroksen huoneet.

2. kerroksen huone: Tämän huoneen pöytään mahtuu hyvin 12 juhlijaa. Lisäksi huoneessa on pieni keittiönurkkaus jääkaapilla, kahvin- sekä vedenkettimellä ja mikrolla. Huoneesta löytyy myös sohva rentoutumista varten. Syntärihuoneen vuokraan kuuluu kahvi ja tee. Henkilökunta huolehtii huoneen siivouksesta puolestasi!

3. kerroksen huone: Uutuutena nyt myös toinen synttärihuone 3. kerroksessa, kuvia tulossa! Tähän huoneeseen mahtuu pöydän ympärille hieman enemmän osallistujia.

Reenis-synttärihuone-001
2. kerroksen synttärihuone
Reenis-synttärihuone-002

Kuinka varaan ja maksan synttärit?

Täyttämällä alla olevan lomakkeen otamme teihin yhteyttä sähköpostitse! Mikäli haluat tiedustella synttäreitä jo muutaman päivän päähän, suosittelemme soittamista numeroon 050 438 2400 .

Synttäreiden maksu suoritetaan aina paikan päälle tultaessa kassalla kun lasten lopullinen lukumäärä on selvillä. Meillä voi maksaa yleisimmillä pankki ja luottokorteilla sekä käteisellä.

Kaikkien ensimmäistä kertaa Reeniksellä vierailevien ja liikuntaan osallistuvien tulee täyttää turvaohjeemme. Täytä turvaohje tästä linkistä tai paikan päällä.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.