Reeniksellä järjestät liikunnalliset synttärit vauvasta vaariin! Meillä käytössäsi on Reeniksen temppuiluun ja liikkumiseen kannustavat tilat joissa synttäriväki saa purkaa energiaa ja pitää hauskaa! Meillä voit kokeilla vaikka trampoliinihyppelyä, parkouria, volttimonttuun hyppäämistä, sirkusvälineitä, tasapainolautoja, yksipyöräistä jne…

 

Paljon synttärit maksavat?

Reeniksellä ryhmäalennus synttäreistä kuudelle ja sitä suuremmille ryhmille! Synttärit arkisin alkaen 12€/hlö ja viikonloppuisin 13,50€/hlö. Tarjoilut, ohjatun liikunnan varaaminen ja synttärihuoneen käyttö vaikuttavat hintaan.

 

Minkä ikäiset voivat viettää meillä synttäreitä?

Kaikenikäiset! Ilman aikuisen valvojan läsnäoloa synttärivieraiden tulee olla 10-vuotta täyttäneitä.

 

Milloin synttäreitä voi järjestää Reeniksellä?


Joka päivä! Vuonna 2005 syntyneiden ja nuorempien synttärit pitää järjestää aina ennen klo 17.00 arkisin ja viikonloppuisin. Mikäli toiminta on ohjattua, voi synttärit järjestää myös klo 17.00 jälkeen.

 

Ohjattua toimintaa, synttärihuone?

Kysy tarjous ohjauksista! Ryhmille on mahdollista saada erikseen tilauksesta hauskoja pelejä, leikkejä ja kisoja sisältävä synttäripaketti. Reeniksellä on myös oma synttärihuone jonka voit varata kerrallaan tunniksi käyttöösi.

 

Maksaako valvoja aikuinen?

Ei maksa, pelkästään valvovasta aikuisesta ei peritä erikseen maksua. Synttäreiden varaajien erikoisetuna toiminnallisen salin käyttö synttärivieraiden vanhemmille vain 5€/hlö!

 

Monta synttärivierasta meille voi tuoda?

Reenikseen mahtuu helposti vaikka 50 vierasta, synttärihuoneeseen noin 15 henkilöä.

 

Kuinka varaan synttärit?

Paras tapa varata synttärit on ottaa yhteyttä ville@reenis.fi. Voit myös soittaa meille mikäli sinulla on muuta kysyttävää synttäreihin liittyen: 050  438 2400!