fbpx

Ilmoittautumisehdot kevät 24 – syksy 23

Kurssien ilmoittautumisehdot ja edut

Ilmoittautumalla kurssille, hyväksyt Reeniksen ja ohjattujen kurssien säännöt ja kurssien ilmoittautumisehdot. Kursseille ilmoittautuneet saavat automaattisesti tiedon seuraavan kauden kursseista, joten myös varasijalle kannattaa ilmoittautua

  1. Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla tuote nettikaupasta. Voit valita maksutavaksi myös laskun/osamaksun.
  2. Ensimmäinen kerta on 16 €:n arvoinen kokeilukerta, jonka jälkeen osallistuja saa päättää jatkaako kurssilla. Peruutukset tulee tehdä viikon sisällä kokeilukerrasta. Ajallaan tehdyn peruutuksen jälkeen hyvitämme kurssimaksun vähennettynä kokeilukerralla. Myöhässä tehdyn peruutuksen johdosta hyvitämme jäljelle jääneet kerrat kertalipuilla alkaen siitä hetkestä kun peruutuksesta on ilmoitettu. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi. Kertalippukorvaukset hyvitetään kauden lopussa.
  3. Mikäli kurssilainen loukkaantuu tai sairastuu eikä pysty osallistumaan kurssille, on hän lääkärintodistusta vastaan oikeutettu saamaan hyvitykseksi kertalippuja poissaoloja vastaavan määrän. 
  4. Mainitse lisätiedot kohtaan tiedot mahdollisista sairauksista, lääkityksestä ja tai allergioista, joista ohjaajien olisi hyvä tietää
  5. Kurssille voi osallistua myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa: kesken kauden osallistujat maksavat vain jäljellä olevat kerrat ( jos jäljellä on esimerkiksi 7 kertaa, on osallistumismaksu 199/15 * 7 = 92,8 € ).
  6. Jokaisella kurssilla on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen kurssin alkamista. Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan kurssin peruuntumisesta viimeistään 2 päivää ennen kurssin alkua sähköpostitse ja kurssimaksu palautetaan. Mikäli tuotetta ei voi ostaa nettikaupasta, on kurssi loppuunmyyty. Ilmoittaudu varasijalle info@reenis.fi.
  7. Reeniksellä on oikeus evätä pääsy ohjatuille tunneille, mikäli kurssimaksua ei ole suoritettu
  8. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje
  9. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta, jokainen huolehtii riittävän vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen hankinnasta. Jokainen osallistuu kurssille omasta tahdostaan.
  10. Kurssien aikana saatetaan ottaa kuvia ja videoita, joita voimme käyttää erilaisiin mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte, että lapsenne ei näy näissä.

Kurssilaisten etuja

Kysy lisää ville@reenis.fi