fbpx

Leirin ilmoittautumisehdot

  1. Leirille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumisen joko verkkokaupassa tai Reeniksen kassalla.
  2. Mikäli leirille osallistuminen suunniteltuina päivämäärinä ei onnistu ja/tai leiriläistä ei voida siirtää myöhemmälle leirille, ei leirimaksua palauteta, vaan kokonaissummaa vastaavan määrän voi käyttää Reeniksen muihin palveluihin, kuten kertalippujen, yksityisvarausten, synttäreiden sisäänpääsylippujen, sarjalippujen, kuukausikorttien ja ohjattujen kurssien maksamiseen. Leirimaksun maksaneet lunastavat edellämainituista tuotteista itselleen -10% alennuksen.
  3. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttaminen onnistuu vain lääkärintodistusta vastaan, jolloin leirimaksu palautetaan. Peruutukset tulee tehdä osoitteeseen ville@reenis.fi. Oman paikan voi myös luovuttaa tai myydä toiselle henkilölle, tästä tulee ilmoittaa Reeniksen henkilökunnalle sähköpostitse. Leiripaikan myyjä päättää ja sopii itse leiripaikkan myynnistä sekä myyntihinnasta ostajan kanssa. Meille tulee ilmoittaa tästä sähköpostitse.
  4. Jokaisella leirillä on minimiosallistujamäärä, jonka tulee täyttyä ennen leirin alkamista. Mikäli ryhmässä ei tule tarpeeksi osallistujia, ilmoitetaan ryhmän peruuntumisesta kaksi viikkoa ennen leirin alkua sähköpostitse. Tällöin maksu palautetaan.
  5. Leirille ei voi varata paikkoja muuten kuin maksamalla osallistumisen.
  6. Jokaisella osallistujalla tulee olla täytettynä turvaohje https://reenis.fi/kayttoehdot/
  7. Osallistumismaksu ei sisällä vakuutusta. Jokainen osallistuu ryhmään omasta tahdostaan.
  8. Mikäli leiri on täynnä ja sitä ei voi enää ostaa nettikaupasta, ole yhteydessä meihin info@reenis.fi ja pääset varasijoille.
  9. Leirin ruokatilaukset tulee tehdä 2 viikkoa ennen leirin alkua. Ota meihin yhteyttä mikäli ilmoitit lapsesi leirille alle 2 viikon sisällä leirin alkamisesta ja lapsellasi on erityisruokavalio. Tarkistamme voimmeko toimittaa lapselle ruokaa leirille.
  10. Leirien aikana otetaan kuvia ja videoita joita voimme käyttää mainostarkoituksiin ja julkaista sosiaalisessa mediassamme, ilmoita meille lisäkommenteissa mikäli haluatte että lapsenne ei näy näissä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.